Vadkamerával külterületi megfigyelő rendszer?

A vadkamerás GeoVision szettek akár önálló, autonóm működésű megfigyelő rendszerként is működhetnek melyek külső hálózati infrastruktúra nélkül képesek megfigyelni külterületi helyszíneket, továbbá segíteni tudják akár az önkormányzatokat is, az illegális szemétlerakás megakadályozásában, felszámolásában. (tovább…)

Megjelent a GeoVision Control Center legújabb verziója

A GV Control Center egy video távmenedzsment szoftver, összeválogatott élő- és rögzített képek eléréshez, 8 monitoros mátrix (videófal) megjelenítés, távoli beállítások, PTZ és I/O vezérlés funkciókkal. 2019 januárban már letölthető a GV Control Center 3.5.1 verziója. Számos újítást tartalmaz és stabilabb működést biztosít a felhasználók számára. (tovább…)

GeoVision Innovációs Nap 2018 ősz

A GeoVision Hungária csapata idén is október elején rendezte meg éves szakmai napját telepítőinek és viszonteladóinak, melynek keretében bemutatta újdonságait. Beszámolónk a rendezvényen elhangzott előadásokba nyújt egy összefoglaló betekintést. (tovább…)

New Geo, New Vision 1998/2018 – a megújulás éve

Az egyre újabb technológiáknak és vásárlói igényeknek megfelelően a 20 éves jubileummal fontos átalakuláson megy át a GeoVision termékpalettája. Valamennyi IP kamera már H.265 kódolással és min. 2,0Mpixel felbontással lesz elérhető. A korábbi 50-60 féle kivitelből a legkelendőbb 20-30 típus marad csak a palettán, ezek azonban ismét az élvonalhoz tartoznak majd. (tovább…)

GeoVision tavaszi újdonságok Workshop

Április 26-án, csütörtökön GeoVision Hungária Kft. újdonságok témakörében félnapos workshopot szervez. Az oktatáson szó lesz kamerába integrált arcfelismerésről, Virtual Reality VR360 kameráról, új GV CMS és VMS szoftverekről és még sok minden másról. A részletek az alábbiakban. (tovább…)

Saját új brand a GeoVision kamerák palettáján: GV CLOUD Forrás: GeoVision Hungária Kft.

Saját új brand a GeoVision kamerák palettáján: GV CLOUD

Azokra a helyekre, ahová a megfigyeléshez csak egy-két kamera kell, nem érdemes a hagyományos rendszerekben gondolkodni. Érdemes választani a GV CLOUD kamerát, mely meglepően alacsony áron egy eszközben nyújtja mindazt, amit csak egy több elemből álló rendszer képes. (tovább…)

CAMLAND Beruházás-megfigyelés online

Hazánkban egyre nagyobb az igény Time-lapse videók készítésére különböző eseményekről, fesztiválokról, de főleg építkezésekről. A GeoVision Hungária Kft. erre válaszul fejlesztette ki kulcsrakész szolgáltatását, mely biztosítja a CAMLAND Beruházás-megfigyelő rendszerrel ezen videók elkészítését, tárolását és elérését egy online, webes alkalmazás segítségével.
(tovább…)

Geovision Optikai Kábel Workshop, szerelési ismeretek

Geovision Optikai Kábel Workshop, szerelési ismeretek

Geovision Workshop 2015 június 17-én és 24 én. Tudta, hogy a növekvő kameraszámú IP-s rendszerek sávszélesség igénye is folyamatosan nő? Tudta, hogy 100 méter feletti kábelszakasz áthidalása esetén az egyik legjobb és leggazdaságosabb megoldás az optika? Nincs még ebben tapasztalata? Segítünk Önnek!

Jöjjön el  workshop délelőttünkre és legyen gazdagabb az optikai kábelek, szerelvények és hálózatok adta előnyök ismeretével!  Ismerje meg azt az optikai termékkört, amelyet kizárólag kézi szerszámokkal, egyszerű mechanikus szereléssel, gyorsan, hegesztés nélkül is kompletten megszerelhet.

 


Időpontok:

  • 2015. június 17. 9:00
  • 2015. június 24. 9:00

Helyszín:

1119 Budapest, Petzvál József utca 30.

Oktatási tematika:

  • Összefoglaló elmélet
  • Rendszertervezés
  • Szerelési gyakorlat

Részvételi díj: 8.900 Ft + áfa/fő, mely teljes egészében levásárolható optikai eszközökre év végéig. Egy cégtől legfeljebb 2 főt tudunk fogadni (a második résztvevőnek fél áron tudjuk biztosítani a képzést).

Válassza az Önnek megfelelő dátumot (június 17. vagy 24.) és jelentkezzen még ma: info@gvhungaria.hu e-mail címen vagy 06-1/205-3527 telefonszámon.

Üdvözlettel:

Révész Péter
GeoVision Hungária Kft.
1119 Budapest, Petzvál J. u. 30.
T: +36 1 205 3527
F: +36 1 700 2535
M: +36 30 811 2400
geovision.shop.hu
skype: gvhungaria

kapcsolódó cikkek:

Komoly erősödés a GeoVision termékpalettáján

GeoVision workshop 2015 április 15.

Geovision 2015. március 18. workshop program

Hőtérkép nézet a forgalmasabb helyek megjelölésére

Komoly erősödés a GeoVision termékpalettáján

Fontos hardver és szoftveres fejlesztésekkel találkozhatunk a közeljövőben, melyeket már most kipróbálhatnak az érdeklődők a GeoVision Inc. és GeoVision Hungária Kft. közös szervezésű szemináriumán. Az újdonságokról bővebben, mely a május 20-i szeminárium részletes meghívója is egyben, alábbi cikkünkben olvashat.

A GeoVision Hungária Kft., mint a GeoVision termékek magyarországi márkaképviselete szakmai szemináriumot szervez május 20-án, ahol a 2015/16-os évben piacra kerülő újdonságokat mutatja be a hazai érdeklődőknek. A gyártó képviseletében jelenlévő vendégelőadó közreműködésével az alábbiakról esik szó. 

GV VMS 15.10 NVR szoftver

Az új 32/64 csatornás NVR program a modernebb felület mellett, egyre több szoftveres újítást is tartalmaz. Ilyenek a FishEye kamerák intelligens kihajtogatása és a képszeletek beillesztése külön csatornákra, 4K felbontású kijelzők támogatása, a sokkal hatékonyabb H.265 tömörítési kodek használata, illetve az Onfiv Profile S szabvány kezelése, amelynek célja, hogy  idegen kamerák használata esetén is jól működjön az I/O jelzés, mozgásérzékelés és képjellemző állítás az NVR szoftverből.   

Folyosó nézet

Ez virtuális CMOS elforgatást jelent, amire olyankor lehet szükségünk, amikor nem fekvő, hanem állókép megfigyelésre van igény. E funkció segítségével hatékonyabban tudjuk  adott felbontású kameránkat kihasználni. Jó példa erre irodaházak, hotelek folyosóinak megfigyelése, de akár buszokra, vonatokra szerelt kamera esetén is eredményesebb az utat így figyelni.

Folyosó nézet virtuális CMOS elforgatással

Folyosó nézet virtuális CMOS elforgatással

Hőtérkép

Elsősorban üzletek, de akár kültéri parkolók, utak megfigyelésénél lehet hasznos a „hőtérkép” funkció, ami az adott képen a napközbeni mozgások észlelése alapján jelöli meg azokat a területeket, ahol az átlagosnál többen haladtak el. A sűrűbb területeket pirossal, míg a kevésbé frekventált részeket hidegebb színekkel jelzi a szoftver. Utólag így könnyen visszakövethető az egyes helyek forgalom intenzitása.

Hőtérkép nézet a forgalmasabb helyek megjelölésére

Hőtérkép nézet a forgalmasabb helyek megjelölésére

Intelligens kültéri mozgásérzékelés

Gyakori probléma, hogy a kültéri kamerák (főleg nagylátószög esetén) az apróbb emberi mozgásokat nem tudják elkülöníteni a környezeti mozgásoktól, mint például fák, vagy vízfelület mozgása, tükröződése. Erre ad megoldást a GeoVision NVR szoftvere, amiben a beépített algoritmus felismeri és elkülöníti az emberi mozgást az egyéb környezeti „zavaroktól”.

Emberi mozgások elkülönítése a környezet zavaroktól

Emberi mozgások elkülönítése a környezet zavaroktól

12,0 Mpixel, H.265 kodek

A termékújdonságok közül leginkább a 12,0 Mpixel-es boksz- és fisheye kamerákat várják, melyek a jól kezelhető sávszélesség és alacsonyabb adatfogalom miatt már a H.265 tömörítést használják. A nagyfelbontású kamerákat különösen kültérre, nagy terek, parkolók és kerítés szakaszok megfigyelésére ajánlják, segítségükkel egy-egy rendszerben csökkenhet a telepített kamerák száma.

12,0 Mpixel kamerák H.265 tömörítéssel, 15 fps értékkel

12,0 Mpixel kamerák H.265 tömörítéssel, 15 fps értékkel

Rejthető IP kamera

Szintén idei újdonság lesz a GeoVision által UniCam-nak nevezett egység, melynél a gyártó a rejthetőséget szem előtt tartva különválasztotta a kamera megfigyelő és adatfeldolgozó részét. A kameránk optikája egy legfeljebb 10 méteres kábelen csatlakozik magához a kameraegységhez, segítve így az optika rejtett, beépített elhelyezését. Ez a kompakt méret egyből két különböző kivitelben is elérhető lesz, választhatunk miniatűr pinhole, illetve kisméretű 360 fokos fisheye kamerafejet is.

Rejthető FullHD IP kamerák FishEye és Pinhole optikával

Rejthető FullHD IP kamerák FishEye és Pinhole optikával

FullHD felbontás 60 fps sebességgel

Újabb boxkamera érkezik a palettára, amely már 60 fps sebességgel tudja az 1920×1080-as felbontású képet sugározni, így a különösen gyors mozgások (játékkaszinók, autóversenyek) is jó minőségben lesznek lekövethetők, rögzíthetőek. A fejlesztések eredményeként  a jövőben érkező GeoVision kamerák is megnövelt fps értékkel rendelkeznek majd. A következő 5,0Mpixel IR Bullet típus már például 30 fps értékkel tudja közvetítetni az öt megapixeles képfolyamot. 

Kamerába épített analitikák

Az új FullHD felbontású boxkamerák beépített video-analitikákkal fognak érkezni, így már kameraoldalon eldőlhet egy-egy kényes esemény felismerése. Az új technológiával időt, sávszélességet és szerverkapacitást tudunk a megbízóinknak megtakarítani. A beépülő analitikák között érkezik egy igazi kültérre szánt újdonság: LOITERING, azaz bóklászás/lézengés felismerése, ami a bűnelkövetések előzetes észlelése és megelőzése céljából lesz különösen hasznos.

A fenti termék és szoftver újdonságok közül jó néhány élőben is kipróbálható lesz  a május 20-i szemináriumon. Várják a jelentkezőket, a részvétel ingyenes, előzetes regisztráció az info@gvhungaria.hu címen, avagy a 06-1/205-3527 telefonszámon.

forrás: GeoVision

kapcsolódó cikkek:

GeoVision workshop 2015 április 15.

Geovision 2015. március 18. workshop program

Minden, amit tudni akartál a GeoVision márkáról…

geovision workshop 2015. április 15.

GeoVision workshop 2015 április 15.

A GeoVision Hungária Kft 2015 április 15-én tartja következő workshop programját. Az ingyenes gyakorlati tanfolyamon valós működési körülmények között, élőben van lehetőség kipróbálni a legújabb GeoVision fejlesztéseket!  Két új témával is bővül a program:  a  GeoVision beléptetőrendszer  és a Cloud kamera alkalmazások bemutatása.

A program:

GV VMS és Edge Recording Manager

Megújult GeoVision szerver és kliens alkalmazások (Windows és Machintos platformra is)

GV Control Center és Video Wall

Legkorszerűbb videó távfelügyeleti központ megjelenítő szoftverei

GV Eye v2.1 és Mobil Szerver

iOS, Android mobil kliens applikáció a lehető legegyszerűbben

GV 3D People Counter és Web Report

Egyedi forgalomszámlálási lehetőségek mélységérzékelős infrakamerával

GV LPR és AS Manager

Rendszámfelismerés sorompós kapuknál és köztéri térfigyelő rendszerekben

GV SNVR és PoE Switch

Linux alapú 4/16 csatornás célhardverek, menedzselhető PoE switchek 

Rendszám felismerés

Álló és mozgásban lévő járművek rendszámának azonosítása nappal és éjjel, körözött járműadatbázissal történő összeköttetés.

Videó távfelügyelet

IP kamerák, NVR-ek, videó szerverek központi helyről történő elérése, visszanézése, üzemeltetése és sokmonitoros videófal megjelenítés vezérlése.

Forgalom számlálás

3D People Counter alkalmazás segítségével üzletek napi vevőszámlálása, illetve több bejáratos létesítmények maximum létszámának ellenőrzése és átlépés esetén riasztás kiváltása.

Jelentkezzen most! Szerezzen most gyakorlati tudást a GeoVision szakembereitől!

– Mindent élőben mutatunk be
– Számos esettanulmány és érdekes szakmai tapasztalat
– Projekt igénykeltési és megoldási ötletek
– Kérdések, válaszok
– Mindezt csak fél nap ráfordítással, ingyenes regisztrációval

Időpont: 2015. április 15. (szerda)

Helyszín: 1119 Bp., Petzvál József u. 30.
Parkolás: ingyenes
Kezdés: 9:00-kor

Részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Jelentkezni lehet info@gvhungaria.hu e-mail címen.

www.geovision.shop.hu

kapcsolódó cikkek:

Bemutatkozó: GeoVision Hungária Kft.

Minden, amit tudni akartál a GeoVision márkáról… 

Egyetlen kamerával az egész helyiség biztonságáért

Geovision 2015. március 18. workshop program

Geovision 2015. március 18. workshop program

A GeoVision Hungária Kft változatlanul várja a jelentkezéseket  ingyenes gyakorlati tanfolyamára, ahol valós működési körülmények között élőben lehet kipróbálni a legújabb GeoVision fejlesztéseket.  Az alábbiakban a nap programját ismertetjük.

A program:

GV VMS és Edge Recording Manager
Megújult GeoVision szerver és kliens alkalmazások (Windows és Machintos platformra is)

GV Control Center és Video Wall
Legkorszerűbb videó távfelügyeleti központ megjelenítő szoftverei

GV Eye v2.1 és Mobil Szerver
iOS, Android mobil kliens applikáció a lehető legegyszerűbben

GV 3D People Counter és Web Report
Egyedi forgalomszámlálási lehetőségek mélységérzékelős infrakamerával

GV LPR és AS Manager
Rendszámfelismerés sorompós kapuknál és köztéri térfigyelő rendszerekben

GV SNVR és PoE Switch
Linux alapú 4/16 csatornás célhardverek, menedzselhető PoE switchek

Jelentkezzen most és szerezzen gyakorlati tudást a GeoVision szakembereitől!

– Mindent élőben mutatunk be
– Számos esettanulmány és érdekes szakmai tapasztalat
– Projekt igénykeltési és megoldási ötletek
– Kérdések, válaszok
– Mindezt csak fél nap ráfordítással, ingyenes regisztrációval

Időpont: 2015. március 18. (szerda), 9:00. óra

Helyszín: GeoVision Hungária Kft. bemutatóterme,  (1119 Budapest, Petzvál J. u. 30.)

Parkolás: ingyenes

Részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezés Kovács Adriennél: info@gvhungaria.hu címen, illetve a +36 1 205 3527-es telefonszámon.

www.geovision.shop.hu

kapcsolódó cikkek:

Márciusban is folytatódnak a népszerű GeoVision workshopok

Bemutatkozó: GeoVision Hungária Kft.

Minden, amit tudni akartál a GeoVision márkáról…

Lap teteje