Vadkamerával külterületi megfigyelő rendszer?

A vadkamerás GeoVison szettek akár önálló, autonóm működésű megfigyelő rendszerként is működhetnek melyek külső hálózati infrastruktúra nélkül képesek megfigyelni külterületi helyszíneket, továbbá segíteni tudják akár az önkormányzatokat is, az illegális szemétlerakás megakadályozásában, felszámolásában.

01kep

Az autonóm működésű vadkamerák kiemelkedő felbontású képalkotó szenzoruk segítségével kiváló minőségű állóképeket (12,0Mpixel) és FullHD videókat (2,0Mpixel) képesek készíteni. A termék ötvözi a nem képküldős és képküldős kamerák minden előnyét és számos új funkciót kínál a vadkamerát használók számára. Fenti képességek mellett a készülék beépített mikrofon segítségével hangot is képes rögzíteni. Igény esetén beállítható, hogy egyszerre videófelvételt és fényképet is rögzítsen. A felvételek mobil Internet (SIM adatkártya használata szükséges) segítségével egy központi szerveren tárolódnak, ahol biztonságos, jelszóval védett hozzáférés biztosított. Képrögzítés esetén az applikáció azonnali figyelmeztetést küld a beállított telefonra.

02kep

Nappal és megfelelő fényviszonyok mellett színes, éjjel pedig fekete-fehér képeket és videókat készít. Egy fényérzékelő kapcsol át automatikusan nappali üzemmódból éjszakai üzemmódba és fordítva. Sötétben a kamera 42 db nagy teljesítményű, 940 nm-es infravörös LED-el világítja meg a helyszínt. Az infravörös vaku teljesítménye állítható. Nagy érzékenységű passzív infravörös mozgás érzékelő (PIR) élesíti a kamerát, bármilyen emberi, vagy állat általi mozgásra. Érzékenysége állítható, látószöge 105 fok, reakció ideje 0,6 mp.

A nagyméretű 2,4”-os előlapi kijelző a készülék elejére került egy felnyitható ajtó mögé, így a kamera pozicionálása könnyebb, mint a szétnyitható, belső kijelzővel ellátott típusok esetében. A vadkamerába egy matt kijelző került, amin kevésbé csillan vissza a napfény. A készülék magyar nyelvű menüje egyszerű és logikusan felépített, beállítása mindössze 6 db háttér világítással ellátott gombbal megoldható.

A kamera támogatja a WiFi SD memóriakártyákat, így lehetővé válik a képek letöltése WiFi-n keresztül okos telefonnal, vagy tablettel a kamera szétszerelése nélkül.. A készülék 32 GB-os SD kártyával bővíthető. Felülírás funkció segítségével beállítható, hogy az SD kártyát újraírja, ha az betelt. Másképp nevezi el a mozgás aktivációval, Time-lapse funkcióval és a manuálisan készített felvételeket.

03kep

12 db AA méretű elemmel működik. Az elemtartó rekesz teljesen kivehető a kamerából a könnyebb elemcsere érdekében. Külső tápcsatlakozóval is rendelkezik, melynek kialakítása lehetővé teszi a kamera fedelének felnyitását anélkül, hogy a csatlakozót ki kellene húzni. Automatikusan átvált a külső áramforrásra, ha az elérhető és visszavált a belsőre, ha a külső megszűnik.

Működési ideje többféleképpen beállítható, akár a hét minden egyes napján más időszakokra is.

Kérdés esetén keressék a kollégákat az info@gvhungaria.hu email címen vagy +36 1 205 3527 telefonszámon.

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉKEK IRÁNT

Hozzászólások