A Milestone bemutatta az XProtect LPR 2015 rendszámfelismerő szoftverét

Az XProtect® LPR egy rendszámfelismerő (LPR) szoftver, ami a világ számos országa gépjárműveinek rendszámtábláiról olvas le információkat és linkel videókat a rendszámtáblákhoz. Ez az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy azonosítsunk és kezeljünk gépjármű beléptetést pl.: ki- és bejáratoknál, parkolóknál és fizetőkapuknál.

 

Az XProtect LPR riasztást küld, amikor egy adott rendszámot érzékel, így a kezelő gyorsan tud reagálni. A felhasználó pozitív és negatív listát is összeállíthat, amihez meghatározott cselekvést is tud rendelni, pl.: kapunyitást. A gyors reagálás növeli a produktivitást és automatizálja a feladatokat. Optimális kamera beállítással az XProtect LPR biztosítja az elhaladó járművek pontos azonosítását.

Az XProtect LPR főbb tulajdonságai

  • Veszteség megelőzés. A vásárlói anélkül távoznak, hogy fizetnének a tankolásért? Az XProtect LPR ideális megoldás benzinkút hálózatoknak. Negatív lista és egy harmadik cég integrációjával a rendszer automatikusan lezárja az üzemanyag pumpát, ha egy “feketelistás” autót észlel a cégcsoport bármely benzinkútjánál.
  • Parkolás menedzsment. Anélkül, hogy fizetőkapus eszközöket, okoskártyákat vagy rádiófrekvenciás azonosító eszközöket (RFID) alkalmaznánk, az XProtect LPR használatával automatikusan kinyithatunk egy parkolót, amikor a rendszer engedéllyel rendelkező rendszámtáblát észlel. Ezáltal csökkenthetjük a költségeket, optimalizálhatjuk a folyamatokat.
  • Belépés szabályozás.  Az XProtect használatával automatikusan szabályozhatjuk a védett területekre és épületekbe való bejutást. Rugalmas találati lista összeállításával könnyen adhatunk hozzá időszakos látogatók, alkalmazottak és szállítócégek járműveit.

A Milestone bemutatta az XProtect LPR 2015 rendszámfelismerő szoftverétMiben új az XProtect LPR 2015?

  • Könnyen használható és kezelhető telepítési procedúra. A legfrissebb verzióban új telepítési varázsló, teljesen átalakított telepítési segédlet, lokalizált dokumentációs anyagok és online segítség segíti a telepítést. A rendszer integrátorokat lépésről lépésre vezeti át a telepítés különböző lépcsőin és biztosítja a gyors és hatékony beillesztést.
  • Mélyebb betekintés és elemzés. Új jelentési funkciók segítik a felhasználót a felismert járművek részletes dokumentációjának összeállításában. Videó ikonokat, rendszámtáblák közeli felvételeit, összehasonlító táblázatokat, felderítési időket egyetlen egy könnyen olvasható pdf-ben jeleníthetjük meg.
  • Továbbfejlesztett döntéshozatal. Az XProtect továbbfejlesztett összehasonlító listájával a kezelő személyre szabott információs mezőket hozhat létre minden egyes összehasonlító táblázatban. Ezek a mezők megjelennek azután az LPR esemény listáiban és az új LPR riportokban is. A kezelők így több információra támaszkodva hozhatnak meg döntéseket.
  • Nagyobb földrajzi lefedettség. 13 új ország rendszámtábláit felismerő modullal bővült a szoftver, így pl: fehéroroszországi, honduraszi vagy vietnámi telephellyel rendelkező nemzetközi cégek is tudják használni.
  • Adott összegért, több szolgáltatás. Az XProtect LPR 2015 base licenc most 5 országmodult tartalmaz, a korábbi egy országmodullal szemben.

További információért kérjük, keresse az Aspectis Kft. értékesítési kollégáit. 

forrás: Aspectis Kft.

kapcsolódó cikkek:

IP alapú nyílt platformú videomenedzsment szoftverek

Új hír a Samsung Techwin WiseNetIII termékeiről

Rövid áttekintés a 2014-es IFSEC-ről

Vélemény, hozzászólás?