IP alapú nyílt platformú videomenedzsment szoftverek

 

Új, professzionális, Milestone nyílt platformú videó menedzsment szoftverek kerültek piacra az IP-alapú megfigyelőrendszerekhez.

A Milestone globális piacvezető az IP-alapú megfigyelőrendszerekben alkalmazott nyílt platformú videó menedzsment szoftverek (VMS) között. Ezt a pozíciót elsősorban korai indulásának, kiváló és megbízható termékeinek, széleskörű eszköztámogatásának és világméretű jelenlétének köszönheti.

A Milestone 2013 végén piacra dobta a professzionális terméksorozatának legújabb változatait:

  • az XProtect Essential 2013-at,
  • az XProtect Express 2013-at,
  • az XProtect Professional 2013-at és
  • az XProtect Enterprise 2013-at.

A termékek új funkciói tovább segítik a Milestone termékeit értékesítőket, telepítőket és végfelhasználókat újabb üzleti lehetőségek kiaknázásában. Az új termékekkel a vásárlók sokkal eredményesebb, költséghatékonyabb és nem utolsó sorban jobb válaszokat kaphatnak a megfigyelési feladatokra.

Átlátható a teljes rendszer

Az XProtect Professional 2013 grafikai áttekintést ad a teljes rendszerre egyetlen interfészen keresztül, így a biztonságért felelős személy gyorsabban és hatékonyabban tudja kezelni a riasztásokat. A megújult Alarm Manager azonnal értesíti a felhasználót a váratlan eseményekről.

IP alapú nyílt platformú Milestone videomenedzsment szoftverek

Akár mobilon is

Az új változatban frissítették a felhasználói interfész klienseket is – XProtect Smart Client, XProtect Web Client és Milestone Mobile – valamennyi 26 nyelven elérhető, így magyarul is. A felhasználó gyorsan észlelheti a problémás területet azáltal, hogy hozzáfér a videóhoz bárhol is tartózkodik. Így akár mobilon is megtekintheti a rendszer állapotát, és kezelheti a riasztást.

Egyszerűbb használni

Az új termékek jelentősen leegyszerűsítik az XProtect használatát, ezáltal a különböző háttértudással rendelkező felhasználók is könnyen beállíthatják és használhatják a Milestone IP-videomegoldásait:

  • az automata kamerakeresést,
  • az automata konfigurációs varázslót és
  • a megújult Customer Dashboard on-line használati útmutatót.

Rögzítés

XProtect Professional 2013 tetszőleges számú rögzítő szerver használatát engedélyezi. A viszonteladó ezáltal költséghatékony, közepes méretű rendszerekhez ideális megoldást tud kínálni számos piaci szegmensnek. Az új változatok 64 bites rögzítő szerverekre lettek optimalizálva, ezzel még több kamerát lehet ugyanahhoz a szerverhez csatlakoztatni.

IP alapú nyílt platformú Milestone videomenedzsment szoftverek

Azonnali hibafelismerés

A Customer Dashboard új, on-line rendszermonitoring-szolgáltatás, amellyel a viszonteladó/telepítő valós idejű információt kaphat az általa telepített rendszerek állapotáról. Ezzel a szolgáltatással előretátóan lehet lépéseket tenni, ha az egyik végfelhasználónál valamilyen technikai vagy rendszerhiba merülne fel. Így még azelőtt tud lépni, és egy ügyet megoldani, mielőtt azt a végfelhasználó észrevenné, vagy a gondot jelezné. A technikai problémák gyors kezelése csökkenti a leállás miatt elvesztegetett időt, és biztosítja a fontos videók rögzítését.

Íme, néhány a leggyakoribb gondok közül:

  • a kamera hibás működése,
  • nincs elég tárolókapacitás a rögzítéshez,
  • az archiváló hibás működése,
  • hibás kameratörlés és
  • a kamera nem rögzít.

Ezek a hibák riasztásként jelennek meg a Customer Dashboardban. Amikor a problémát megoldották, akkor a rendszer automatikusan törli a riasztást. A Customer Dashboard használatához nem kell semmilyen beállítást elvégezni, automatikusan működik miután a funkciót engedélyeztük az Xprotect Management Application-ben, és a rendszer éles.

Forrás: Aspectis

Vélemény, hozzászólás?