Felhő alapú AI funkcióval a kamera manipulációk azonnali észlelésére

Az Eagle Eye Networks bemutatta AI alapú kamera szabotázs elemző szoftverét, amely felismeri a behatolásokat és automatikusan értesíti a felhasználókat, a nem kívánt kamera manipulációk észlelése vonatkozásában.

Forrás:  Eagle Eye Networks

Forrás: Eagle Eye Networks

Noha a kamera manipulációk jelzése az iparágban nem újkeletű, az Eagle Eye Networks AI-alapú megközelítése az Eagle Eye Cloud ügyfelek számára nagyobb pontosságot, megbízhatóságot jelent a hamis riasztások csökkenő száma mellett.

A külső behatolások leggyakoribb példái a hirtelen élességváltozások, lencse kitakarás, vagy a kamera látómezőjének szándékos eltérítése a kamera fizikai mozgása kapcsán. A manipulációk valós idejű értesítése nélkül késleltethető a bűncselekményre adott válaszidő, vagy ártalmatlanabb esetben pl. amikor a személyzet tisztítja az eszközöket történhetnek olyan véletlenszerű kameramozgások, amelyek gátolják a későbbi kívánt képalkotásokat (események rögzítését).

“Az Eagle Eye Networks nem csupán videómegfigyelő platform; egy olyan üzleti intelligencia platform, amelyet arra terveztek, hogy az ügyfelek javítsák az operatív hatékonyságot, miközben biztonságosabbá teszik vállalkozásukat. Az Eagle Eye Analytics azonnali nagy teljesítményű AI megoldásokba alakítja át a szokásos analóg és IP kamerákat további helyszíni hardver szükséglet nélkül. Nyilatkozta: Dean Drako, az Eagle Eye Networks vezérigazgatója.

A kamera manipulációk felismerése mellett az Eagle Eye Networks a következő elemzési lehetőségeket kínálja:

  • Vonal átlépés
  • Humán forgalom számlálás
  • Behatolás jelzés
  • Objektum számlálás
  • Azoknak az embereknek / tárgyaknak a felismerése, akik adott helyen hosszabb ideig maradnak

A fejlesztés elemzési funkciója azonnal elérhető világszerte, és aktiválható az Eagle Eye Dashboard-ban valamennyi kameratípus számára. Az Eagle Eye Cloud VMS kamera szabotázs elemzéséhez az ügyfeleknek nem kell lecserélniük. meglévő kameráikat.

Forrás: git-sicherheit.de

Hozzászólások