aspectis-sd.borito

ASPECTIS SOLUTIONS DAY 2018 Mert a technológia – önmagában – félkarú óriás

Mi változott meg 15 év alatt a biztonságtechnika területén? Halvány túlzással: minden. Körülbelül 15 éve vettek egy mély lélegzetet az IP-alapú biztonságtechnikai megoldások úttörői és helyet csináltak a jövőnek. Minden kétséget kizáróan az ebben az időben indult Aspectis Kft. volt az új technológia elsőszámú hazai evangelistája.

atm-csalasok-cover

Felügyeleti megoldások az ATM – csalások ellen

Az ATM pénzkiadó automaták a kényelmünkért vannak, de gyakran a bűnözők célpontjává válnak. Számtalan módon lehet megtámadni az automatákat Míg a fizikai támadások is aggodalomra adnak okot, manapság a kártya lehúzás és a csalás sokkal több kárt okoz. Nézzük a videotechnika védekezési lehetőségeit.

A SEAWING függetlensége a továbbiakban is garantált! Sajtótájékoztatón jártunk forrás. http://sakkom.hu/sites/default/files/sajto/Palffy_Zoltan_foto.jpg

A SEAWING függetlensége a továbbiakban is garantált! Sajtótájékoztatón jártunk

A szakmai médiákat bejáró hírről már mi is korábban röviden beszámoltunk, idézve a hírügynökségi közleményből „ A nemzetközi ASSA ABLOY csoport tulajdonába került a hazai gyártású beléptetés technika piacvezetője a SEAWING Kft. A felvásárlást követően is a jelenlegi, önálló ügyvezetés irányítása alatt, székesfehérvári központjában folytatja tovább munkáját a cég.”

Lap teteje