Paxton 10 újdonság: beléptetésvezérlés és videokezelés egy platformon

A Paxton10, a Paxton eddigi legerősebb rendszere, február 1-jén indul. Egyetlen platformon ötvözi a következő generációs beléptetést és videokezelést. INGYENES Bluetooth® lehetőséggel, intelligens hitelesítő adatokkal (nulla licencdíjak), távkezelési funkciókkal, licenc nélküli szoftverekkel és első alkalommal – Paxton10 kamerák alkalmazásával.

Forrás: sourcesecurity.com

Forrás: sourcesecurity.com

Széleskörű funkcionalitás

A bevezetés az alapos kutatások, fejlesztések és a telepítőkkel folytatott kapcsolatok időszakát követi. Jonathan Lach, a Paxton értékesítési alelnöke elmondta: „A Paxton10-et az egyszerű kezelhetőség szem előtt tartásával tervezték, a legújabb technológiát felhasználva a többrétű színvonalas funkciók biztosításához”

A cég 2015 szeptemberében adta ki az első Paxton10 verziót az Egyesült Királyságban, amelyet különféle, különböző igényeket kielégítő helyekre telepítették.

Kompatibilitás Paxton rendszerekkel

A fejlesztések során folyamatosan figyelembe vették telepítői, illetve végfelhasználói visszajelzéseket. Így született meg a kompatibilitás a Paxton kulcsfontosságú rendszereivel – a PaxLock Pro, a vezeték nélküli ajtókilincsek és az Entry, video kaputelefon megoldással.

Néhány további funkció:
  • Ingyenes Bluetooth® intelligens hitelesítő adatok (nulla licencdíj)
  • Okostelefon vagy okosóra használata
  • Funkciókban gazdag videokezelő szoftver
  • Paxton10 kamerák, egyszerűvé téve a rendszer beállítását
  • Harmadik féltől származó IP kamerák is támogatottak
  • Ingyenes iOS és Android alkalmazások a távoli webhelykezelés és a webhelyhez való hozzáférés támogatásához

Irányítás egy platformról

Lach elmondta: a statisztikák azt mutatják, hogy a hozzáférés ellenőrzés és video integrációjára egyre nagyobb igény mutatkozik a piacon. „ Az emberek egyre igényesebbek az alkalmazott technológiák vonatkozásában. Egy platformú irányítást akarnak, nem pedig elkülönülő rendszervezérléseket és kézi eszközön szeretnék megtekinteni és kezelni a folyamatokat. A Paxton új technológiája lehetővé teszi számunkra, hogy ezeket a dolgokat megvalósítsuk, de gyártóként felelősségünk, hogy technológiánkat a lehető legkönnyebben hozzáférhetővé és egyszerűbbé tegyük.”

Távoli webhelykezelés

A cég január 18-án kezdődő webes szemináriuma során mutatja be a Paxton10-et.

  • Egyszerű, licenc nélküli hozzáférés és videó
  • Távoli webhelykezelés
  • INGYENES Bluetooth® intelligens hitelesítő adatok (nulla licencdíj)

Forrás: Sourcesecurity.com

Hozzászólások