Mobotix Hub – Korszerű, átfogó, alkalmazáskezelő platform

A Mobotix Hub nyílt videokezelő platform képes integrációt kínálni az összes ONVIF-kompatibilis Mobotix videórendszerrel és több mint 10 000 további kamerával és eszközzel A platform feltérképezi az intelligens videoelemző eszközök és egyéb funkciók folyamatosan növekvő változatosságát.

Forrás: Mobotix

Forrás: Mobotix

Míg a kamerák továbbra is az egyes rendszerek alapját képezik, a mély tanuláson és a mesterséges intelligencián alapuló kiegészítő esemény- és elemző szoftverek sokoldalú védelmi, optimalizálási és biztonsági funkciókat nyitnak meg.

Központi kezelés, átfogó megoldások

A Mobotix Hub egy integrált gyűjtő adatközpontot és központi vezérlőpontot biztosít a felhasználó számára, amely összeköti az összes hálózati elemet. Minden video- és biztonsági rendszert könnyen lehet irányítani, a lehető legjobb áttekintést nyújtva ezzel a felhasználó számára. A Mobotix a Mobotix Cloud és a Mobotix Managementcenter mellett – három videókezelési megoldást kínál a követelmények teljes skálájára, a kis alkalmazásoktól kezdve a legnagyobb, fokozottan biztonságorientált több helyszínes projektekig. Ezenkívül a csak Move kamerákat használó ügyfelek integrált tárolási és kezelési megoldásként használhatják a Mobotix Move NVR-t. A kibővített sávszélességgel a platform képes teljes vertikális piaca bármely vállalatát kiszolgálni.

Saját VMS termékek

A Mobotix Hub egy nyílt videokezelő platform (VMP) minden típusú és méretű vállalat számára. Integrálja a modern videorendszerek minden elemét – még a rendkívül összetett struktúrákban is. A platform egyesíti a biztonsági és elemző kamerákat, a beléptető rendszereket, a biztonsági berendezéseket, a környezeti érzékelőket, a szoftveres és hardveres interfészeket az ipari berendezésekhez, és még sok minden mást, egy közös vezérlő és felhasználói felületen – központosított, átlátható és felhasználóbarát. Az összegyűjtött adatok intelligens felhasználásával hatékonyan védi az embereket a vagyont, és az infrastrukturát, Ezenkívül új információkat nyújt a felhasználók számára, amelyek jól alkalmazhatók az üzleti folyamatok és munkafolyamatok optimalizálására.

A Mobotix Hub öt szintje és a hozzáférés

A platform öt különböző szintet biztosít: az ingyenes L1 rendszerektől a kis, helyi alkalmazásokhoz akár nyolc kamerával, a Mobotix Hub L5-ig, amely rendkívül nagy, jelentős biztonságorientált alkalmazásokhoz használható – korlátlan számú kamerával és világszerte legkülönbözőbb helyeken telepített eszközökkel. A videorendszerhez rugalmas hozzáférést lehet biztosítani a mobil-, web- vagy asztali kliensen keresztül. A két leghatékonyabb L4 és L5 szint számára elérhető Video Wall teljes áttekintést nyújt a felhasználó számára egy sokoldalú vezérlőközpontban.

“A videotechnológia a tiszta biztonsági alkalmazásokon túl is dinamikusan fejlődik. Az adatok biztosítása az optimalizálás, a marketing és más rendszerekbe történő integrálás érdekében ma abszolút szükségszerű” – mondja Thomas Lausten, a Mobotix AG vezérigazgatója. ” Megoldásszolgáltatókként A Mobotix Hub ennek fontos része és továbbra is támogatni fogjuk az integrációt a többi VMS-partnerrel.

mobotix-hub-logo

Forrás: securityworldmarket.com

Hozzászólások