IDIS és SensoGuard integráció – Kerületi biztonság fenyegetés észleléssel

Az IDIS Solution Suite (ISS) videókezelő szoftver (VMS) és a SensoGuard szeizmikus észlelési technológia integrálásával a mesterséges intelligencia által továbbfejlesztett peremfenyegetés-észlelési megoldások új generációja áll a rendszerintegrátorok és a végfelhasználók rendelkezésére.

Forrás: IDIS

Az integráció egyesíti a SensoGuard CCS szoftverét, szeizmikus és mágneses érzékelőit, valamint az IDIS VMS-ét, beleértve az IDIS Deep Leaning Analytics (IDLA) funkcióit, mint például az objektumok észlelése és osztályozása, valamint a vonalkeresztészlelés.

A cég szerint az integrált megoldás ideális a kockázatkritikus alkalmazásokhoz és az érzékeny vagy kiterjedt határokkal rendelkező webhelyekhez, célja, hogy támogassa az elfoglalt biztonsági irányítói csoportokat azáltal, hogy segíti a lehetséges behatolási fenyegetések folyamatos, automatizált észlelését és osztályozását.

Az IDIS kamerakínálata HD és ultra HD modellek vonatkozásába is áll a felhasználók rendelkezésére.

Az IDIS kameraválasztéka HD és ultra HD modellek széles választékát kínálja a felhasználóknak, éles, tiszta felvételt biztosítva minden fényviszonyok között, még zord környezetben is.

A felugró videó riasztásokat úgy tervezték, hogy azonnal aktiválódjanak egy figyelemre számot tartó esemény észlelésekor, és az IDIS Mobile Plus alkalmazás segítségével értesítést küldjenek a vezetőknek.

Forrás: IDIS

Kapcsolódó cikkek: