Érintésmentes MinMoe Arcfelismerő Terminálok a Hikvision fejlesztésében

„A Hikvision-MinMoe-20 Jelentős előnyöket kínál az arcfelismerés által nyújtott„ érintésmentes élményben. A fejlett mély tanulási technológiával és a változatos gyakorlati funkciókkal várható hogy a MinMoe Arcfelismerő Terminálok nagyobb biztonságot és hatékonyságot biztosítsanak kis- és közepes méretű ügyfeleink számára, sokkal könnyebbé téve a hozzáférés-ellenőrzést és az időbeosztásokat ”- nyilatkozta Frank Zhang a Hikvision megoldásközpont szakembere.

Forrás: hikvision

Forrás: hikvision

A termékcsalád négy sorozatot tartalmaz: Értéksorozatok – amelyek ideálisnak mondhatók az SMB-k számára – Pro sorozat, Ultra sorozat és Arcfelismerő modulok.

„A MinMoe termékcsalád A mély tanulási algoritmus alapján várhatóan több mint 99% -ra növeli az arcfelismerés pontosságát és egyúttal 0,2 másodperc alá szorítja a hitelesítési sebességet ”. A terminálokat úgy tervezték, hogy jól teljesítsenek a gyenge fényviszonyok mellett is. Mindenképpen gyorsabb és zökkenőmentesebb megoldás a kártyás és ujjlenyomatos beléptetési technológiáknál és a Hikvision fenti véleménye alapján a megbízhatósági hatékonysága is kiemelkedő.

A Kettős lencsékkel – normál és infravörös lencsével – a MinMoe Terminals csak akkor biztosítja a hozzáférést, ha mindkét lencse ugyanazt a személyt érzékeli, valamint meghatározza, hogy az arc ténylegesen élő, nem pedig kép. Ez a hamisításgátló technológia sokkal biztonságosabbá teszi a hozzáférés-vezérlés kezelését és megakadályozza a legtöbb a tényleges részvételt kiküszöbölő csalást – hangsúlyozza a Hikvision.

A kaputechnológiával együtt a MinMoe arcfelismerő terminálokat össze lehet kapcsolni az NVR-ekkel az adatok rögzítéséhez és tárolásához. Összekapcsolhatók hálózati kamerákkal, hogy lehetővé tegyék igény esetén a beléptetési folyamat (vagy annak egyes részei) video rögzítését és visszajátszását.

Forrás: Hikvision

Forrás: Hikvision

A megoldás egyúttal rengeteg harmadik féltől származó integrációs lehetőséget is kínál, lehetővé téve a gyors és költséghatékony kapcsolatot a MinMoe és az ügyfelek meglévő ajtóvezérlő és beléptető rendszerei között.

Forrás: ifsecglobal.com

Hozzászólások