A Hanwha piacra dobta az AI frissítési dobozát

A Hanwha Vision AIB-800, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen szabványos ONVIF-kompatibilis videó megfigyelő kamerát AI-kompatibilis analitikai kamerává alakítsanak át.

Forrás: Hanwha Vision

Az AI Box költséghatékony és zökkenőmentes módot biztosít a vállalkozások számára jelenlegi kameraberendezéseik frissítésére, hogy kihasználják az AI előnyeit, anélkül, hogy módosítani kellene a meglévő biztonsági rendszereket, és elkerülni a teljes cseréjük bonyolultságát. Ezenkívül nem merülnek fel további kiépítési, vagy havi ismétlődő költségek.

Erőteljes AI-analitika

A megoldás azt jelenti, hogy a vállalkozások a régi kameráik használata mellett, értékes mesterséges intelligencia-betekintést és metaadatokat generálhatnak, beleértve az objektumtípust (személy/jármű). A mesterséges intelligencia által vezérelt videoelemzések széles skálája lehetővé teszi az emberek és a járművek pontos észlelését és osztályozását, a kockázatos helyzetek feltárását Ez csökkenti a téves riasztások számát és javítja a kezelői hatékonyságot, lehetővé téve a biztonsági csapatok számára, hogy csak a jelentősebb eseményekre összpontosítsanak.

Az AI Box intelligens analitikai eszközöket tartalmaz, beleértve a loitering és a vonalátlépés-észlelést a hatékonyabb kerület- és hozzáférés-szabályozás érdekében. Az objektum-metaadatok gyors és hatékony kriminalisztikai keresést is elősegítenek, hogy segítsék a biztonsági csapatokat az események utáni nyomozásban.

Ezenkívül az AIB-800 rendelkezik a Bestshot funkcióval, amely a kiemelt objektumok legjobb minőségű állóképét rögzíti. Ezek az állóképek metaadatokat tartalmaznak az objektumok jellegzetes attribútumairól, így a kezelők gyorsan megtalálhatják a felvételeket.

Több kamera és zökkenőmentes integráció

Az AIB-800 több kamerát támogat, akár nyolc csatornával, maximum 32 MP felbontással, és előre telepítve van a Wise AI alkalmazással. Kompatibilis bármely szabványos ONVIF-alapú kamerával, videókezelő szoftverrel (beleértve a Milestone-t, a Genetec-et, a Wisenet SSM-et és a Wisenet Wave-et) és a riasztásfigyelő rendszerekkel.

Kibervédelem

A megoldás teljes körűen megfelel a nemzeti védelmi engedélyezési törvénynek (NDAA), FIPS 140-2-vel és eszköztanúsítvánnyal (privát Root CA).

Forrás: securityworldmarket, Hanwha Vision

Kapcsolódó cikkek: