Az Axis, Bosch, Hanwha és I-Pro által támogatott új Genetec Saas

A Genetec technológiai partnerségeket hoz létre az Axis, a Bosch, a Hanwha Vision és az I-Pro vállalatokkal, hogy kibővítse újonnan bevezetett Security Center SaaS platformjának hatókörét, kapacitását és sokoldalúságát.

Genetec Cloudlink eszközök
Forrás: Genetec

A nyílt platform-architektúrán alapuló Security Center SaaS lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy közvetlenül a felhőhöz kapcsolódjanak a legújabb – említett gyártók – kameráival . A Security Center SaaS emellett a szervezetek meglévő beléptetés – vezérlését és kamerahardverét is a felhőbe helyezi a Genetec Cloudlink készülékek új választékán keresztül – ezzel maximalizálva a meglévő infrastrukturális beruházásokat.

Axis, Bosch, Hanwha és I-Pro eszközök támogatása

A gyártók nyitott architektúrájú kamerái mellett a Security Center SaaS teljes mértékben kihasználja az újonnan bejelentett Axis Cloud Connect megoldást és a meglévő Axis Powered by Genetec hálózati ajtóvezérlőt. A Security Center SaaS lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy biztonságosan csatlakozzanak, regisztráljanak és kezeljenek Axis-eszközöket a különféle telepítési lehetőségek között, beleértve a videók, metaadatok és hozzáférés-vezérlési adatok közvetlen eszközről felhőbe történő streamelését.

A legújabb Bosch kamerák a Genetec Security Center SaaS rendszerrel is zökkenőmentesen integrálhatók. A Genetec szerint az év végén megjelenő 9.21-es firmware-verzióval a Bosch kamerakonfigurációs lehetőségeket és video megtekintést biztosít majd a Security Center SaaS platformon, közvetlen felhőkapcsolaton keresztül.

Egy további partnerség keretében a tervek szerint a Hanwha Vision Q sorozata teljes mértékben kompatibilis lesz a Security Center SaaS-szel. Idővel a Hanwha Vision továbbra is támogatja a Security Center SaaS teljes termékcsaládját, hogy továbbfejleszthesse integrált rendszereit.

Az I-Pro a lehető legtöbb meglévő kameramodellt kompatibilissé teszi az új Genetec megoldással. Az AI-kompatibilis I-Pro kamerák felhasználói egyszerűen egy alkalmazást telepíthetnek a kamerára, amellyel közvetlen hozzáférést biztosítanak a Genetec Security Center SaaS-hez.

Forrás: Axis Communications, Genetec

Kapcsolódó cikkek: