A Genetec vállalati szintű, integrált SaaS megoldást fejlesztett

A hozzáférés-vezérlést, a videókezelést, a kriminalisztikai keresést, a behatolásfelügyeltet, az automatizálást és sok más fejlett biztonsági funkciót kombinálva a Security Center SaaS új fejezetet nyithat a fizikai biztonsági iparág technológiai fejlődésében.

Forrás: Genetec

Csatornapartnerek számára készült hibrid SaaS-megoldás

Ahogy a telepítések egyre kifinomultabbak, a végfelhasználók igyekeznek megbízható biztonsági szakemberekre támaszkodni, akik végigvezetik őket a felhő- és hibrid környezetekre való átállás során. Az új SaaS-megoldás piacra vitele érdekében a Genetec a beszerzés, a telepítés és a karbantartás teljes megközelítését alakította át anélkül, hogy veszélyeztetné a megoldásai ismert vállalati szintű képességeit.

„A SaaS jelenlegi megközelítései aláásták a csatornapartnerek szerepét, akiket az ügyfelek és a projektek sikere szempontjából központi jelentőségűnek tartunk. A Security Center SaaS fontos lehetőséget jelent rendszerintegrátoraink számára. Ez jobb haszonkulcsot és hosszú távú vevői elégedettséget jelent, a partnerek számára további idő- és erőforrás-befektetése nélkül” – mondta Michel Chalouhi, a Genetec Inc. globális értékesítési alelnöke.

A vadonatúj Genetec Portal automatizált árajánlat- és rendelési folyamata útján a rendszerek a megrendeléstől számított perceken belül teljesen működőképesek lehetnek „A termékek így könnyen megtalálhatók, áttekinthetők, beszerezhetők egyúttal könnyen telepíthetők is.”

Vállalati szintű tapasztalat a felhőben

A több helyszín felügyelete és kezelése központosításának a képességével a Security Center SaaS ideálisan képes megfelelni az ügyfelek igényeinek számos ágazatban, beleértve a kiskereskedelmet, az oktatást, a vállalati campusokat, a bankokat, az egészségügyet és a városokat. Kis igényű telepítéseket is ki tud kiszolgálni néhány, közvetlenül a felhőbe kapcsolható eszközzel és akár több ezer telephelyet és eszközt is méretezhet hibrid tárolással és feldolgozással. Az üzemeltetők egy SOC-ból (Security Operation Center) vagy útközben is kezelhetik a műveleteket robusztus webes és mobilalkalmazásokon keresztül.

A felhő zökkenőmentes evolúciója

A Security Center SaaS egy telepítés-ellenőrző platform, amely számos konfigurációt támogat. A hibrid-SaaS architektúrán alapuló új megoldás lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy szükségleteik és követelményeik alapján összetevőket és webhelyeket helyezzenek át a felhőbe a felhőalapú szolgáltatások és a felhő által kezelt készülékek kombinációjával, a tárolás és a feldolgozás szélén. Nyílt architektúrájának köszönhetően lehetőséget ad a szervezeteknek arra, hogy megválasszák a vállalkozásuk számára legmegfelelőbb eszközöket, kamerákat és ajtóvezérlőket.

A Security Center SaaS zökkenőmentesen kapcsolódhat a meglévő helyszíni biztonsági eszközökhöz és infrastruktúrához. A nem felhő-kompatibilis hozzáférés-vezérlő eszközök és kamerák egyszerűen csatlakoztathatók a Security Center SaaS-hez a Genetec edge készülékek segítségével. 

Elérhetőség

A tanúsított Genetec-partnerektől 2024 áprilisától világszerte elérhető a Security Center SaaS többszintű előfizetési csomagokban is a szükséges eszközkapcsolatok számától függően.

További információ: https://www.genetec.com/a/security-center-saas-launch .

Forrás: seurityinfowatch.com

Kapcsolódó cikkek: