A hatékony videofelügyelet forradalma, hálózati hangszóróval az Axistól

Az Axis vadonat új terméke, az AXIS C3003-E hálózati hangszóró egy egyszerűen telepíthető kültéri kivitelű hangszóró, ami tisztán szólal meg és messziről is hallható. A videó rendszerrel együtt használva, az AXIS C3003-E lehetővé teszi, hogy a felhasználó távolról is megszólítson embereket és megakadályozzon eseményeket. A hangszóró ideálisan használható meglévő kültéri installációkhoz például parkolókban, építkezéseken, köztereken és más kritikus telepítéseknél.

Az AXIS C3003-E a világ első nyílt szabványú hálózati hangszórója. Egyszerű telepíteni és integrálni meglévő videó rendszerekhez vagy IP telefonrendszerbe, ezáltal működőképes bárhol, ahol  hálózati kapcsolat van

A hangszóró egy IoT (Internet of Things) eszköz, ami közvetlenül kapcsolódik egy IP hálózathoz. Az eszközhöz rendelhetünk egy telefonszámot és egyszerűen a számot tárcsázva már beszélhetünk is. Szinte bármivel integrálható. Használatával olyan előnyökre tehetünk szert, mint alacsony telepítési költség, könnyű integrálhatóság és megbízható működés.

Jelátvitelt, dekódolást, erősítést végez

Az AXIS C3003-E jelátvitelt, dekódolást, erősítést végez, azon felül, hogy hangszóró. A legtöbb analóg hangszórókhoz külön kell csatlakoztatni erősítőt vagy hálózati kamerát ahhoz, hogy az eszköz hálózatra csatlakozzon. A hálózati hangszóró egy különálló egység, amit bárhová helyezhetünk, ezáltal egy rugalmas, skálázható és költséghatékony eszközt kapunkKülső áramforrásra sincs szükség a PoE támogatás miatt. Egyetlen kábelen keresztül kapja a működéshez szükséges áramot, kapcsolódik közvetlenül a videómenedzsment rendszerhez és/vagy a VoIP telefonrendszerhez.

Jelentős hangnyomás, előre felvehető üzenetek

A hangszóró nagy hangnyomással (121 dB) bír, ezáltal messziről is kiválóan hallható. Az innovatív új funkcióval, az Auto Speaker Test használatával bármikor, gyorsan tudjuk ellenőrizni,hogy a hangszóró működik-e azáltal, hogy a hangszóró audió visszajelzést küld a rendszernek.
A hangszóró  támogatja a PoE-t, amivel csökkenthetők a telepítési költségek és egyszerűsödik a telepítés is. Lehetőség van előre felvenni üzeneteket, amelyeket azután manuálisan, vagy automatikusan le lehet adott eseményeknél játszani.

Könnyen integrálható

A hangszóró könnyen integrálható más videomenedzsment rendszerekkel. Kompatibilis többek között a Milestone-nal és az AXIS Camera Station 4.2-vel is. Az AXIS C3003-E integrálható SÍP protokolt (Session Initiation Protocol) használó VoIP telefonrendszerekkel. Ezek használatával akár egy mobilról is tudunk üzenni a hangszórón keresztül. Mint bármilyen hálózati eszközt, az AXIS C3003-E hangszórót is egyedi IP címmel tudunk ellátni.

A hálózati hangszóró már kapható az Aspectis Kft.-nél. Bővebb információért kérjük keresse értékesítőinket

www.aspectis.hu

Kapcsolódó cikkek:

Hőmérsékletváltozásra riasztást adnak le az új Axis hőkamerák!

Új Axis hálózati kamera – 360°-os nézet, egykattintásos PTZ vezérlés!

 

Vadonatúj fix dóm termékcsalád a legmodernebb tudással felvértezve – AXIS Q35

 

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?