Folyamatos fejlesztés + széles választék = POLON ALFA

Partneri igényekhez igazodó raktárkészlet és szolgáltatások, projektközpontú szemléletmód – többek között ezek a tényezők biztosítják a Polon-Alfa Magyarország Kft. számára, hogy csúcskategóriás termékeikkel, felhasználóbarát megoldásaikkal egyre nagyobb szeletet hasítsanak ki a hazai biztonságtechnika tortájából.

POLON-ALFA-terméklogók

Telepítés? Csak egyszerűen!

A POLON-ALFA termékeit számos olyan felhasználóbarát telepítési megoldás jellemzi, amelyeket a gyakorlatban szerzett tapasztalatok ihlettek. A Polon-Alfa Magyarország Kft. lengyel anyavállalatának fejlesztői nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy termékeik minél egyszerűbben telepíthetők legyenek, ehhez pedig a legjobb út a partnerek szakemberein keresztül vezet, akik megosztják velünk a tapasztalataikat, javaslataikat.

Erre példa a DOP-6001 vonal- és füstérzékelőbe beépített lézer pointer, aminek segítségével könnyen és gyorsan be lehet állítani az érzékelő pozícióját. A telepítéshez így kevesebb ember, és összességében sokkal kevesebb idő is szükséges.

A POLON-ALFA szigorú minősítésen átesett termékeit kizárólag szakképesített cégek, vállalkozók telepíthetik. A garancia is szerződött partnerséghez kötött, így biztosítva a megbízható működést.

Gazdag raktárkészlet, gyorsabb kivitelezés

A Polon-Alfa Magyarország Kft. versenyképességéhez nagyban járul hozzá a rendkívül gazdag raktárkészlet. Ez teszi lehetővé, hogy az általában hosszabb időt igénylő projekt telőkészítést követően az eszközök kiválasztása és telepítése között minimális idő, legfeljebb néhány nap teljen el, szemben a más cégeknél jellemző, akár 2-3 héttel.

Érthető elvárás az ügyféltől hogy a megrendelt termék a lehető leghamarabb élesben működjön. Ehhez pedig mihamarabb munkához kell látni, aminek alapfeltétele, hogy az eszközök azonnal elérhetők legyenek raktáron.

A Polon-Alfa Magyarország Kft. felkészült rá, hogy akár több ezer érzékelős tűzjelző projektet is rendkívül gyorsan, egyik napról a másikra ki tudjon kiszolgálni. Ilyen volumen eseténl ez a gyorsaság a legjobbak közé emeli a céget a piacon.

Egy helyen minden, ami biztonságtechnika

A cég forgalmának jelentős részét a tűzjelző rendszerek elemei teszik ki, ugyanakkor projektközpontú szemléletmódjának köszönhetően a Polon-Alfa Magyarország Kft. a biztonságtechnika minden területére kínál megoldásokat. A Securinfon már bemutatott POLON-ALFA tűzjelző rendszerek mellett kamerarendszer (NOVUS), beléptetőrendszerek (KADE), a VENO grafikus integrációs szoftver és a TEXECOM behatolásjelzői is megtalálhatók a forgalmazott termékek között. A VENO a termékpaletta azon eleme, amely a fent említett összes rendszert képes összefogni, és egy helyen kezelni.

A projektszemléletű gondolkodásnak előnye, hogy a megrendelő egy helyről, tud beszerezni mindent, ami projektje számára szükséges, ideértve a különböző kiegészítőket, kábeleket, csatlakozókat is. Ugyanakkor a Polon-Alfa Magyarország Kft. nem elégszik meg a már így is széles termékpalettával, folyamatosan figyeli a piac szakmai szükségleteit és ha van olyan eszköz, technikai megoldás, amire igény mutatkozik, az nagyon hamar bekerül a kínálatba, tovább gyorsítva ezzel egy-egy projekt megvalósítását.

IMG_0470_b3b

Forrás: Polon-Alfa Magyarország Kft.

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások