POLON-ALFA siker – Az Astal Security Technologies Kft a TSZVSZ kötelékében!


Értékes szakmai elismerés és nagy presztízs a POLON-ALFA termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója, az Astal Security Technologies Kft. számára az, hogy a TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség tagjává válhatott. Mindebből a képviselet ügyfelei is profitálhatnak, hiszen a szövetségi tagság hozzájárul ahhoz, hogy az Astal Security Technologies Kft. továbbra is az eddig megszokott kifogástalan szakmai felkészültséggel álljon partnerei rendelkezésére – nyilatkozza portálunknak Mányi János, a cég ügyvezetője.

POLON-ALFA siker - Az Astal Security Technologies Kft a TSZVSZ kötelékében! Forrás: Astal Sec. Kf

A hazai piacon egyre népszerűbbé válnak a már 60 évnyi szakmai tapasztalattal rendelkező POLON-ALFA legújabb fejlesztései. A cég munkatársainak hozzáértését és elhivatottságát immár a szakma kiemelkedő társadalmi szervezete is elismeri. Ezt jelzi egyebek mellett az, hogy bár csak 2014 óta működik Magyarországon a POLON-ALFA önálló, saját képviselete, azt – szakmai ajánlásra – máris felvette tagjai közé nagy múltú TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség. Mindez azt jelenti: a szövetségi tagsága révén az Astal Security Technologies Kft. bekerült a tűzvédelmi szakma egyik legfontosabb fórumára.

A TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség bő negyed évszázada jött létre, s feladata mindenekelőtt az, hogy képviselje a tagok érdekeit és a szakmaiságot minden olyan ügyben, amely a tűzvédelmet érinti. Mindezek alapján a szövetség – és így persze tagjai, köztük már az Astal Security Technologies Kft. – komoly szerepet kaphat felkérés esetén a tűzvédelmet érintő jogszabályok és tervezetek kidolgozására, véleményezésére, végrehajtásának elemzésére, felülvizsgálatára, vagy éppen módosítására. A TSZVSZ részt vesz a tűzvédelemmel, tűzmegelőzéssel kapcsolatos szakmai álláspontok, célkitűzések, feladatok megfogalmazásában, széleskörű tudatosításában, szakmai továbbképzések szervezésében. Azzal pedig közvetlenül is segíti a tagságot a TSZVSZ, hogy folyamatosan figyelemmel követi a hazai és nemzetközi tűzvédelmi jogszabályok változásait, amelyekről rögtön tájékoztatást ad.

A friss szövetségi tagságát kihasználva az Astal Security Technologies Kft. máris részt vett a szakma egyik legfontosabb fórumán, az Országos Tűzvédelmi Konferencián, amelyet 2017. október 26-27-én, Lajosmizsén rendeztek. A részvétel ezúttal különösen fontos volt, hiszen a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatójának fővédnökségével, a BM-OKF és a TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség által szervezett rendezvénynek rendkívül aktuális volt a fő témája: az Országos Tűzvédelmi Szabályzat közeljövőben várható változásának irányai és a Tűzvédelmi Műszaki Irányelvek módosításai kerültek napirendre. A fórumon az Astal Security Technologies Kft. szakértői a képviselet saját standján tartottak szakmai eszmecseréket, de az egyes tagozatok ülésein is részt vettek. A szakmai egyeztetések egyikén a POLON-ALFA is reflektorfénybe került: a Polon 6000 moduláris, csomópontokra osztott tűzjelző központ elismerést váltott ki több más előnye mellett azzal, hogy gyakorlatilag korlátlanul bővíthető, akár 396 hurkot – hurkonként pedig 250 érzékelőt – is képes kezelni.
POLON-ALFA siker - Az Astal Security Technologies Kft a TSZVSZ kötelékében! Forrás: Astal Sec. Kf

A cégnél hangsúlyozzák, hogy az értékes szakmai elismerésen és presztízsértéken túl a szövetségi tagság megannyi olyan előnnyel is jár majd, amelyből a képviselet ügyfelei közvetlenül profitálhatnak. A szövetségi tagság nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az Astal Security Technologies Kft. továbbra is az eddig megszokott kifogástalan szakmai hozzáértéssel álljon partnerei rendelkezésére, és a szakmát érintő legfontosabb változásokról, aktualitásokról első kézből tájékoztathassa őket. Ez pedig segíthet abban, hogy még az eddiginél is dinamikusabban bővülhessen azok a köre, akik megtapasztalják: az évi 250.000 ezer tűzjelző érzékelőt, 5000 tűzjelző- és RWA központot előállító lengyel POLON-ALFA termékei a világ élvonalába tartoznak, a hazai képviselet pedig mindig felkészült munkatársakkal, nagy raktárkészlettel, rövid szállítási határidővel, vonzó ár- és garanciafeltételekkel várja ügyfeleit.

20171107_astal sec logoKapcsolat
Astal Security Technologies kft
Szőlőkert u. 13
H-1033 Budapest
Magyarország
Telefon: +36 1 919 1420
E-mail: info@astalsecurity.hu

Kapcsolódó cikk:

POLON-ALFA tűzjelző rendszerek

Hozzászólások