Megjelent a Paxton PaxLock Pro


Robusztus, biztonságos, vezetéknélküli beléptető megoldás a Paxton-tól

A Paxton bejelentette legújabb vezetéknélküli beléptető megoldását, a PaxLock Pro-t. A PaxLock Pro egyaránt használható önállóan, vagy egy Net2 hálózatos megoldás részeként. Ily módon nagyfokú rugalmasságot biztosít a felhasználónak, hogy úgy és akkor bővítse beléptető rendszerét, amikor arra szüksége van. A PaxLock Pro megjelenése rendkívül elegáns, így bármilyen környezetben megállja a helyét.

Forrás: Aspectis Kft

Forrás: Aspectis Kft

Univerzális Dizájn
Széleskörű alkalmazhatóság

Önállóan használva a PaxLock Pro-t, könnyedén beintegrálhatjuk egy hálózatba, ha erre a felhasználónak igénye támad. Bel-és kültéri kivitelben egyaránt elérhető.

Alaposan letesztelve
Magas ipari szabványoknak felel meg

EN179 minősítéssel rendelkezik a vészhelyzeti ajtókra vonatkozóan, és FD30, FD60 minősítéssel a tűzgátló ajtókhoz. IK10 ütésállóságú, valamint IP55 minősítésű kültéri verzió is elérhető.

Stílusos megjelenés
Modern, aktuális dizájn

A PaxLock Pro kompakt, karcolásmentes tokozást kapott, hogy hosszú ideig megőrizze elegáns megjelenését és minőségét. Fekete és fehér színben egyaránt kapható.

Idő- és energia hatékonyság
Egyszerű karbantartás

A készülék alvó módba vált, ha nincs használatban, ily módon is megvédve a beépített akkumulátor üzemidejét. Az akkumulátor kb. 55 000 művelet kiszolgálására alkalmas egy töltéssel. Amennyiben csökken a kapacitása e-mail-ben, vagy SMS-ben is képes értesítést küldeni, így még időben gondoskodni lehet a cseréről.

Forrás: Aspectis Kft

Forrás: Aspectis Kft

Forrás: Aspectis Kft

További információk: www.aspectis.hu

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások