Megjelent a Milestone XProtect új, 2021 R2 verziója

Megjelent a Milestone XProtect video menedzser (VMS) szoftver új verziója, a 2021 R2. A megszokott háromtól eltérően, a második kiadás egyben az idei utolsó is, ami viszont változatlan, hogy a Milestone XProtect megint egy biztonságosabb, erősebb, még sokoldalúbb és még könnyebben kezelhető verzióval jelentkezett. (tovább…)

DesignLine infra+radar érzékelők érkeztek a JABLOTRON-tól

Hiába a világméretű járvány és a korlátozások, a Jablotron az idei karácsonyon is tett ajándékot a telepítők és felhasználók karácsonyfája alá. A szakértők által formatervezett és valóban esztétikus DesignLine érzékelő család négy új tagjával bővítették a kínálatot, a vezetékes és vezeték nélküli PIR/MW kombinált érzékelők formájában. A szépségért alig 5 % felárat kell fizetnünk. (tovább…)

Megjelent a Paxton PaxLock Pro

A Paxton bejelentette legújabb vezetéknélküli beléptető megoldását, a PaxLock Pro-t. A PaxLock Pro egyaránt használható önállóan, vagy egy Net2 hálózatos megoldás részeként. nagyfokú rugalmasságot biztosítva a felhasználónak (tovább…)

Itt a Milestone idei első kiadása!

A Milestone 2018 február 20-án tette elérhetővé első 2018-as Release-ét az XProtect 2018 R1-et. Röviden a verzió legfontosabb újdonságai: privát maszkolás, DLNA támogatás II, egy klikkes telepítés, Legacy Device Pack. (tovább…)

Dóm IP kamerák ilyen jó áron?

A GeoVision Hungária Kft. által forgalmazott GeoVision kamerák mellett megjelentek az alacsonyabb árkategóriás EuropeVision IP kamerák is. Mind cső, mind dóm kivitelben elérhetőek, legyen az beltéri, kültéri vagy vandálbiztos kialakítású. (tovább…)

AV-TECH a nagy visszatérő az LDSZ kínálatában Forrás: LDSZ KFt

AV-TECH a nagy visszatérő az LDSZ kínálatában

2017. május elejétől elérhetők az AV-TECH HD-TVI termékei az LDSZ Kft. kínálatában. Az elmúlt évek során a Gyártó termékei jelentős fejlesztésen estek át úgy külcsín (design), mint „belbecs” (technológia/szolgáltatás) tekintetében. (tovább…)

Biometriával erősít a Mastercard Forrás: wirod.com

Biometriával erősít a Mastercard

A Mastercard ez év április 20-án mutatta be a hagyományos chip technológia előnyeit az ujjlenyomat biztonságával egyesítő új generációjú biometrikus kártyáját Dél-Afrikában. (tovább…)

Saját új brand a GeoVision kamerák palettáján: GV CLOUD Forrás: GeoVision Hungária Kft.

Saját új brand a GeoVision kamerák palettáján: GV CLOUD

Azokra a helyekre, ahová a megfigyeléshez csak egy-két kamera kell, nem érdemes a hagyományos rendszerekben gondolkodni. Érdemes választani a GV CLOUD kamerát, mely meglepően alacsony áron egy eszközben nyújtja mindazt, amit csak egy több elemből álló rendszer képes. (tovább…)

Forrás: DSC Hungária Kft

Megérkezett a Dahua IP kaputelefonja

A DSC Hungária Kft., mint a Dahua termékek hivatalos disztribútora, tovább szélesíti a termékpalettát, melynek részeként idén nyáron elsők közt vezette be a hazai piacra a Dahua video IP kaputelefon termékcsaládját.
(tovább…)

Milestone XProtect 2016 R2 kiadás

Milestone XProtect 2016 R2 kiadás – Fókuszban a teljesítmény és a Milestone partneri hálózata

A Milestone Systems, a hálózati videokezelő szoftver (VMS) gyártója piacra dobta a piacvezető XProtect VMS legújabb verzióját partnerei és vásárlói számára. Az R2 verzió 6 hónappal az első XProtect 2016 kiadása után érkezik. Ekkor jelentette be a cég, hogy egy évben többször is meg fog jelenni frissítésekkel. Valamennyi frissítés a Milestone partner hálózatának igényeihez, valamint a felgyorsult piaci változásokhoz alkalmazkodik
(tovább…)

HD-TVI és AHD házassága avagy, lehet egy szabvánnyal több?

HD-TVI és AHD házassága avagy, lehet egy szabvánnyal több?

Az IdentiVision új rögzítő családja egyetlen dologra vállalkozik: a megszokott szolgáltatáscsomag megtartása mellett kínál megoldást a HD-TVI kamerák kezelésére, képanyaguk rögzítésére. Aki már találkozott az IdentiVision CCTV rögzítővel, annak semmilyen nehézséget nem okoz majd az új hibridek kezelése.

(tovább…)

DIR-890L

D-Link Smart Home és mobilra optimalizált újdonságok a MWC kiállításon

A D-Link számos, az okostelefonok, tabletek használatát új szintekre emelő újdonságokkal rukkolt elő a 2015-ös barcelonai mobilkommunikációs kiállításon, a Mobile World Congress-en. A cég megjelenését a mobilkommunikáció és az okosotthonok köré szervezve, olyan fejlesztéseket mutatott be, melyek okostelefonunk használatával még kényelmesebbé és biztonságosabbá tehetik életünket.  Az Internet of things világára készülve a D-Link elhozta mydlinkHome otthonautomatizálási termékcsaládjának valamennyi idén boltokba kerülő elemét, bemutatta az eddigi legmagasabb tudású EyeOn Baby babafigyelő monitorát illetve a mindezen igények kiszolgálását legmagasabb szinten biztosító, 3200Mbps sebességre képes Ultra Wi-Fi Wireless AC routerét.

 

D-Link Smart Home                                                          

A D-Link jelentősen bővíti tavaly bemutatott mydlink Home okosotthon termékpalettáját. Az okosotthonok központi megoldása, a mydlink Connected Home Hub mellett számos új szenzor valamint egy sziréna is bemutatásra került.

A portfolió legújabb elemei

Z-Wave Connected Home Hub (DCH-G020): egy Z-Wave tanúsított gateway, mely egységes        platformra hozza össze a Z-Wave és a Wi-Fi készülékeket.

Gateway

Gateway

 

Z-Wave Ajtó- és ablaknyitó szenzor (DCH-Z110): érzékeli az ajtó illetve az ablak nyitását, és erről riasztást küld push üzenet formájában okostelefonra. A DCH-Z110 elemeinek élettartama 3 év. A szenzor egy hőmérséklet és fényérzékelőt is tartalmaz további automatizálási lehetőségeket kínálva.

Z-Wave Mozgásérzékelő (DCH-Z120):  push üzenetet küld a beállított mobilkészülékre, valahányszor mozgást érzékel. A Z-Wave Mozgásérzékelő szenzor elemmel működik, így bárhova elhelyezhető.

DCH-Z120

DCH-Z120

 

Z-Wave Füstérzékelő (DCH-Z310): elemmel működő füstérzékelő beépített riasztóval és öntesztelő gombbal.

DCH-Z310

DCH-Z310

 

Wi-Fi Vízszivárgás szenzor (DCH-S160): a közvetlenül a konnektorba dugható, a Wi-Fi hálózatra vagy a mydlink Connected Home Hubra csatlakozó DCH-S160, érzékeli a szivárgó vizet és push üzenetet küld a mobiltelefonra. A Wi-Fi Vízszivárgás szenzor elhelyezhető vízmelegítők, mosógépek, mosogatógépek vagy akváriumok közelében illetve minden olyan ponton, ahol a szivárgó víz, károkat okozhat.

DCH-S160

DCH-S160

 

Wi-Fi Sziréna (DCH-S220): a potenciális betörők elriasztására szolgáló DCH-S220, hangriasztást és push üzenetek küldését indítja be a kiváltó esemény, például egy mozgásérzékelő jelzése alapján.

A kiteljesedő SmartHome koncepció elemei április végére érkeznek Magyarországra.

EyeOn Baby Monitor HD 360
A hazai piacon is mind sikeresebb termékkategória, az okostelefonra kameraképet közvetítő és arról programozható babafigyelők újabb családtaggal bővülnek. A DCS-855L EyeOn Baby Monitor HD 360, a nevéből adódóan 720p HD képminőséget, valamint körbeforgatási lehetőséget biztosít, a már a korábbi modelleknél megszokott funkciók mellett.

DCS-855L

DCS-855L

A cserélhető rózsaszín és kék díszgyűrűkkel érkező kis kamera a kiságy mellé helyezve mind nappal, mind éjszaka kristálytiszta képet biztosít. A monitorkép akár otthonról, akár útközben megnézhető az EyeOn Baby iOS és Android alkalmazáson keresztül, de értesítést is kérhetünk csatolt pillanatfelvétellel, ha a kamera hangot vagy mozgást érzékel. Szólhatunk mi is gyermekünkhöz,vagy elindíthatjuk az 5 beépített vagy az 5 általunk rögzített altatódal bármelyikét.

A modern szülők babafigyelője júniusban érkezik.

Ultra Wi-Fi Router
A DIR-890L Wireless AC Ultra Wi-Fi router, a csúcskategóriás Wi-Fi eszközök első tagja. 3200Mbps Wi-Fi sebességéhez különleges formatervezés, 6 külső antenna és az ezek összhangját megteremtő szoftveres háttér, valamint érintőkijelzőre tervezett újragondolt kezelőfelület társul. A D-Link Ultra Wi-Fi routere minden vezeték nélküli klienst az azon elérhető legnagyobb sebességgel szolgál ki.
A különleges funkciókkal felvértezett űrhajó májusban érkezik

DIR-890L

DIR-890L

Képek forrása: D-Link

Kapcsolódó cikkek:

Éjszaka is színes a kép a D-Link új HD hálózati kamerájával

A legfrissebb hálózati igényekre talált választ a D-Link

D-Link – Aspectis disztribúciós megállapodás

Az Axis Communication a „Roadshow 2014”

Az Axis Communication a „Roadshow 2014” rendezvénye keretében mutatta be legújabb megoldásait, céljait

Az Axis Communications november 11-én és 13-án, két helyszínen, Budapesten és Debrecenben tartotta meg vállalati Roadshow-ját, melynek keretén belül bemutatta a vállalat legújabb fejlesztéseit, illetve stratégiai törekvéseit. A rendezvényen az érdeklődők a vállalat partnereinek esettanulmányain és előadásain keresztül megismerhették az Axis intelligens biztonsági megoldásait, valamint innovatív hálózati termékeit.

Közterületek és kritikus infrastruktúrák védelme

A vállalat a napokban tartotta meg éves, vállalati Roadshow-ját immáron két helyszínen, amelyekre közel 100 szakmai partner, rendszerintegrátor és biztonsági szakember látogatott ki a két nap során. A vendégek megismerhették az Axis innovatív megoldásait, valamint a közterület-felügyeletek munkáját és fontosságát. A közel teltházas rendezvények központi témái a szakmát széleskörűen foglalkoztató aktuális témaként a közterületek, illetve a kritikus infrastruktúrák védelme és megfigyelése volt.

„A hazai piac nagyon fontos a vállalatunk számára, hiszen Magyarország Közép-Európa egyik leggyorsabban növekvő területe köszönhetően forgalmazóink, az Anixter és az Aspectis munkájának. A rendezvény népszerűsége is ezt támasztja alá, hiszen stratégiai partnereink számos fontos esettanulmányon keresztül mutatták be, hogy a biztonság a XXI. században elengedhetetlen, legyen szó éppen a Mátyás-templom biztonságvédelmi rendszerének kiépítéséről vagy az M5 autópálya felügyeletéről. Ezek a projektek mind azt bizonyítják, hogy igenis szükség van fejlett, innovatív és komplex biztonsági megoldásokra.” – mondta Marketa Bauerova, az Axis Communications Közép-és Kelet Európáért felelős kereskedelmi menedzsere.

Az eseményen az Axis Communications számos díjat osztott ki partnerei és viszonteladói között. A budapesti roadshow keretén belül az Erando Kft. kapta az Innovatív Megoldások Díját, míg a TVT Vagyonvédelmi Zrt. a High-Growth Partner díját vihette haza. A debreceni roadshow Innovatív Megoldások Díját az AGIS kapta, míg a DIGITAL Kft. a High-Growth Partner díjat vehette át.

Kapcsolódó cikkek:

Az Aspectis Kft meghívja Önt az AXIS ROADSHOW 2014 rendezvényeire

Samsung Techwin 1 napos tanfolyam az Aspectis szervezésében

Új hír a Samsung Techwin WiseNetIII termékeiről

Vadonatúj fix dóm termékcsalád a legmodernebb tudással felvértezve – AXIS Q35

Lap teteje