Világújdonság – Vezetékmentes kültéri biztonsági kamerát mutatott be az Arlo

Bemutatta a világ első LED-es reflektorral is ellátott, teljes mértékben vezetékmentes, kültéri biztonsági kameráját az Arlo. A technika Akkuról működik és wifin keresztül kommunikál. A CES-en kiállított terméket elsősorban lakossági felhasználásra és kisvállalkozásoknak ajánlják.

Forrás: arlo

Forrás: arlo

Arlo Pro 3 Floodlight

A kamera akkumulátoról a cég sajnos nem árulta el, hogy milyen üzemidőre számíthatnak a vevők, tipikusan milyen gyakran kell tölteni az akkut. A termék praktikusságát tovább limitálja, hogy muszáj wifire felcsatlakoztatni, különben a tulajdonosa nem tudja a mobilappján keresztül megtekinteni a képét, manuálisan ki -és bekapcsolni a reflektorát és a szirénáját, vagy akár távolról beszélgetni a kamera előtt álló személlyel. A világítás és a sziréna bekapcsolása automatikusan is történhet, mikor a beépített mozgásérzékelő aktiválja az eszközt.

A kültéri kamera 2K felbontású és HDR-es videót képes élőben streamelni, a látószöge 160 fok, a tipikus szürkeárnyalatos mellett pedig színes éjszakai felvételeket is tud készíteni. Az utóbbi képesség persze a nagy területet erősen bevilágító, LED-es fényforrása miatt nem meglepő.

Az Arlo Pro 3 Floodlight Camera valamikor a tavasszal kerül piacra, az ára pedig 250 dollár lesz az Egyesült Államokban, ami olyan nettó 74 ezer forintot jelent. Emellett elérhető lesz hozzá egy opcionális, havi 3 dollártól kezdődő webszolgáltatás, amelybe a kamera biztonsági okból képes valós időben menteni a felvételeit.

Forrás: origo.hu

Hozzászólások