All-in-one készülék az AXIS kínálatában

Az AXIS Q9307-LV audio- és videoanalitikákat kínál egyetlen eszközben, amely értékes információt nyújt, amelyek alapján cselekedhetünk. egy új, hallható dimenziót ad az aktív eseménykezeléshez.

A kamerában előre telepítve van köhögési rohamot, illetve stresszes hangot felismerő hangelemző analitikával, amely egy új, hallható dimenziót ad az aktív eseménykezeléshez. Négy beépített mikrofonnal és egy visszhangszűrővel ellátott beépített hangszóróval ez a többfunkciós audiovizuális eszköz tiszta, kétirányú audiokommunikációt kínál kiváló zajelnyomással. Így könnyű hangot továbbítani és fogadni még távoli helyekről is.

Amikor a magánszféra, a higiénia is a biztonság kulcsfontosságú

A kamerán előre telepítve van az AXIS Live Privacy Shield funkció, amely lehetővé teszi a tevékenységek távolról történő megfigyelését, miközben valós időben védi a magánszférát. Két különböző LED biztosítja az átláthatóságot, tudatva a külvilággal, ha éppen felvételt készít vagy hangot rögzít, viszont diszkrétebb felügyeletet igénylő szituációkban ez a funkció kikapcsolható. EZ az IK08 besorolású vandálbiztos kamera kibírja az izopropanollal (IPA), nátrium-hipoklorittal és hidrogén-peroxiddal történő napi törölgetést anélkül, hogy a műanyag rongálódna. Ezenkívül az Axis Edge Vault, egy hardver alapú kiberbiztonsági platform védi az eszközt.

Költséghatékony megoldás

A videót, a hangot, az elemzést és a LED-eket egyetlen sokoldalú eszközben egyesítő AXIS Q9307-LV költséghatékony megoldást biztosít. Egyetlen telepítendő eszközként alacsonyabbak a kábelezési költségek és a licenc költségek is az előre telepített alkalmazásoknak köszönhetően. Az AXIS Q9307-LV proaktív felügyelettel is segíthet a személyzeti erőforrások optimalizálásában. Az AXIS Objects Analytics használatával csak a figyelmet igénylő objektumokra és eseményekre összpontosíthat, így költséghatékonyabbá válik a megfigyelés. Használható például a betegek távfelügyeletes megfigyelésére egészségügyi intézményekben. Vagy a kiskereskedelmi környezetben való gyanús bóklászás észlelésére és reagálására.

További információk: a hazai forgalmazó Aspectis Kft-nél. www.aspectis.hu

Kapcsolódó cikkek: