A Modern Alarm Kft. bemutatja: Wisenet, szigorított+

A Hanwha Techwin által gyártott új Wisenet TNV-7010RC sarokba szerelhető kamerát úgy tervezték, hogy megfeleljen a rendőrség, a börtönök és a mentális egészségügyi intézmények követelményeinek, ahol gondoskodni kell a fogvatartottak és a betegek önveszélyes viselkedés okozta baleset, vagy sérülés megelőzéséről.

A Wisenet TNV-7010RC 3 megapixeles IP-kamera fix,  2,8 mm-es optikájával, vízszintesen 102°-os látószögű képet ad. Tízméteres hatótávolságú, beépített, 940 nm-es, infravörös megvilágítóval rendelkezik, ez láthatatlan az emberi szem számára, így nem zavarja a biztonságos szobákban alvó személyeket és valós nappali / éjszakai megfigyelést tesz lehetővé. A kamera éles, tiszta,  színes képeket készít, gyenge megvilágítás esetén is. A helyiség képének egy időben alul és túlvilágított területei okozta képalkotási problémát a beépített 120 dB-es WDR kezeli.

Forrás: Modern Alarm Kft

Forrás: Modern Alarm Kft

Anti ligature – Vandálbiztos kialakítás, önveszélyes személyek környezetében történő használatra

A Wisenet TNV-7010RC sarokba szerelhető házát úgy alakították ki,  hogy senki ne tudjon hozzárögzíteni drótot, kötelet, rongálási, vagy önkárosítási célból. Ez a feltétel csak megfelelően felszerelt kamera esetében érvényesül. A beépített rezgésérzékelési funkció képes jelzést adni a megfigyelő személyzetnek, ha a fogvatartott megpróbál kárt tenni a kamerában. Erről a beépített mikrofonon keresztül is meggyőződhetnek, és a kamera hangkimenetére köthető hangszórón keresztül rendre is utasítható a távolból az érintett személy. IK10 + vandálbiztos kialakítással, IP66 és IP6K9K értékű védelemmel is rendelkezik. A fogvatartott vagy a beteg magánéletének védelme érdekében, a maszkolható „privát zónák”, pontosan konfigurálhatók a kamera látóterének egy bizonyos területén, míg a beépített mikrofon és hangtámogatás megkönnyíti a kétirányú kommunikációt.

Főbb jellemzői

A Wisenet TNV-7010RC hosszú listával rendelkezik azokról a további funkciókról, amelyek a rendőrség, a börtönök és a mentális egészségügyi intézmények nyitott területeit felügyelő őrök számára előnyösek.

Ezek közé tartozik a beépített analitikai csomag, mint például a szabotázsjelzés, a bóklászásérzékelés, az irányészlelés, a fókuszhiba észlelése, a ködfelismerés, a virtuális vonal átlépés észlelése, a be- és kilépési jelzőzónák, az eltűnt / idegen objektum észlelése, hang-arc- mozgásérzékelés, valamint a hang osztályozása funkciók.

A „Hallway View” (leánykori nevén portréállású kép) rendkívül hatékony módja a keskeny, függőleges képalkotásnak, például folyosók megfigyelésénél, lehetővé téve, hogy a 9:16 x 3: 4 képarányú képeket generáló kamerák hatékonyan működjenek magas és keskeny terekben.
Beépített microSD / SDHC / SDXC foglalata max. 256 GB kapacitású kártyát fogadhat. 

További információk:

Balczó Rudolf
Műszaki tanácsadó, a Modern Alarm Kft. Wisenet Hanwha Techwin (korábban Samsung) Szakreferense
+36 30 961-0340
balczo.rudolf@modernalarm.hu

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások