Az Arlo Go 2 új kültéri biztonsági kamera idén nyáron jelenik meg Európában

Az Arlo Go 2 kültéri biztonsági kamera hamarosan Európában is elérhető lesz. Az Egyesült Államokban tavaly év végén piacra dobott kamera a Wi-Fi mellett mobil adatátvitellel is működik, így ideális távolabbi helyekre, például építkezésekre, vagy akár nyaralókba is. A készülék vezeték nélküli, számos funkcióval rendelkezik, beleértve a beépített szirénát és a kétirányú audio rendszert.

Forrás: arlo.com

A kültéri kamera 1080p felbontásban rögzít. Reflektoros képessége segíti az éjszakai, illetve a gyengébb fényviszonyok közötti színes éles képalkotást a technika kétutas audiója segítségével bárkivel beszélhetünk a kamera közelében és használhat beépített szirénát a behatolók elrettentésére.

Hosszú élettartamú akkumulátora cserélhető és újratölthető. A mobil adatforgalom használatához 3G vagy 4G SIM-kártyát helyezünk el a kamerába, a microSD kártya lehetőséggel, helyben is tárolhatuk a videofelvételeket. GPS -el könnyen azonosítható a kihelyezés helye az Arlo alkalmazáson keresztül.

IP65 időjárásálló, és -20 és 45°C közötti hőmérsékleten tud működni. Az Arlo Go 2 kompatibilis az Amazon Alexával és a Google Asszisztenssel, így riasztásokat kaphat a csatlakoztatott okoseszközökről.

Az Arlo Go 2 kültéri biztonsági kamera június 1-től kerül piacra az európai országokban, köztük Franciaországban, Németországban és az Egyesült Királyságban. Az ára 300 euró lesz.

Forrás: arlo.com

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások