Esztétikus beléptetés üvegajtókhoz Aperio eszközökkel

Nem ritkán nehéz megtalálni a megfelelő elektronikus zármegoldást megoldást az üvegajtókhoz. Ha az üveg a bejárati kialakítás középpontja, a kábelezés nem választható. A megfelelő eszközök illesztése a tárgyalóterem, iroda, kezelőszoba vagy bármely más üvegajtó nyílásához gyakran kompromisszumokkal jár. Gyakran problémás eltalálni a biztonsági szint, a kényelem, a design és a funkcionalitás ideális kombinációját.

Ennek azonban nem feltétlenül kell így lennie, mert a távvezérléses beléptetés többféle stílusban és formátumban is elérhető. Az ilyen eszközök szinte bármilyen típusú üvegajtóhoz illeszthetők, kábel- és vezetékmentesen. A minimális „lábnyom” lehetővé teszi, hogy elhagyják az ajtó esztétikáját, ahogy tervezték.

Az Aperio ajtóeszközök már több beállításban is megbízhatóak, és minden biztonsági szint esetén szinte minden beléptető rendszerrel integrálhatók. Az Aperio rugalmasságot kínál a végfelhasználóknak a hozzáférési rendszer lefedettségének megfizethető bővítéséhez, vagy módosításához. Ha egy létesítményben szükség van változásra – mondjuk, a tárgyalótermek új üvegajtóval vannak felszerelve – a telepítő gyorsan és egyszerűen felszerelheti ezeket a zárakat és online integrálhatja őket a fő kezelőpanellel.

Forrás: AssaAbloy

Forrás: AssaAbloy

Üvegajtóhoz illeszkedő eszközök választéka – könnyítve a belsőépítészek munkáját

A szinte minden belső üvegajtóhoz való egyszerű felszerelés érdekében az akkumulátoros Aperio C100 henger számos zárszerkezettel kombinálva erőteljes beléptetést biztosít, amely könnyen integrálható bármely új, vagy meglévő rendszerrel.

Az Aperio H100 fogantyú egy díjnyertes, alacsony profilú, vezeték nélküli fogantyúba csomagolja a hozzáférés-vezérlés erejét és rugalmasságát. Bárhol lehetséges a meglévő DIN, SCAN vagy FIN szabványos formátumú kar cseréje, a H100 könnyen felszerelhető és integrálható a beléptető rendszerrel.

További lehetőség az E100 Escutcheon, amely teljes, funkciókban gazdag beléptetést biztosít minden nagyobb biztonsági üvegajtóhoz, például tárgyalóteremhez vagy értékes berendezésekkel ellátott kezelőteremhez. Az Aperio E100 készülékhez adatvédelmi funkciók és PIN-kód hozzáadása a többtényezős hitelesítéshez is elérhető.

Forrás: AssaAbloy

Forrás: AssaAbloy

A felhasználók minden ajtót, beleértve az Aperio vezeték nélküli vezérlésű ajtókat is, azonos jogosultsággal nyitják. Az Aperio kompatibilis szinte minden szabványos RFID -technológiával, beleértve az iCLASS -ot és a MIFARE -t, valamint biztonságos mobil hozzáférést biztosít a Seos segítségével.

A vállalati központban, kereskedelmi ingatlanokban, egészségügyi helyiségekben és sok más környezetben a világ számos táján, az ASSA ABLOY Opening Solutions rendelkezik tapasztalatokkal az üveg felületek vonatkozásában is, a modern építészeti biztonsági megoldások területén. 

Mivel az Aperio készülékek kábel nélkül működnek, az ajtóknál-online integráció esetén vezeték nélküli elosztón keresztül biztonságosan kommunikálnak a központi rendszerrel-, és belsőépítészeti kivitelezés megzavarása nélkül felszerelhetők.

Forrás: asmag.com

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások