Élő webkamerás közvetítés GeoVision Cloud kamerával

Mikor lehet szükségünk élő webkamerás közvetítésre ? Ingyenesen elérhető a GeoVision Cloud szolgáltatás egyik funkciója az élő közvetítés, amit a YouTube-on keresztül valósíthatunk meg.

Élő webkamerás közvetítésForrás: GeoVision. H. Kft

Élő webkamerás közvetítés
Forrás: GeoVision. H. Kft

Napjainkban egyre több ember használja az élő közvetítés funkciót, mind Facebook, mind YouTube esetében. Rendkívül széles alkalmazási irányokban jöhet jól egy élő közvetítés. Akár önkormányzatok is használhatják például egy település főterének webkamerás megfigyelésére, aminek élőképét akár saját honlapukra is beágyazhatják. Az alábbi képre kattintva egy GeoVision UBLC kamerának köszönhetően megnézhetjük, hogy ebben a pillanatban mi is történik a Fő téren, Pápán.

Találkozhatunk az interneten több videóval is, ahol a fiatalabb generáció ezt a lehetőséget használja blogok vezetésénél, vélemények kinyilvánításánál, vagy akár szélsőséges időjárás élő közvetítésére. Azonban a Cloud kamerákkal további alkalmazásokra is mód nyílik. Jeles alkalom, például egy sportrendezvény élő közvetítése YouTube-on keresztül, vagy kisebb-nagyobb koncertek streamelése. Segítségül hívhatjuk tanulás, illetve tanításkor is távoktatás céljából. Persze nem maradhatnak ki például a vízi események sem. Vitorlázás vagy akár egy vitorlásverseny élő közvetítése sem akadály.

Webkamerás közvetítés előnyei:

  • Nincs szükség szervergépre, bonyolult rendszerre, kiegészítőkre, szerelésre és kábelezésre
  • Ingyenesen használható a YouTube-on keresztül
  • Az élő video streamet megoszthatjuk barátokkal, kollégákkal
  • Kép és hang streamelése egy időben
  • Akár privát élő közvetítést is létrehozhatunk
  • Beágyazható élőkép a honlapokra
  • Felhasználóbarát felület, könnyen megvalósítható

GV UBLC1301 – Cloud sorozatú kültéri Day&Night kamera beépített IR Led megvilágítással, WDR, microSD kártyával szállítva, IP67+IK10 védettség, 1280×1024 felbontás / 30fps

Kérdésekkel kapcsolatban írjanak az info@gvhungaria.hu email címre vagy hívják a +36 1 205 3527 számot.

Kapcsolódó cikkek: