Fókuszban az innovatív biztonság a Boschnál

IAE (Intelligens Auto Expozíció ): a mindig tökéletes expozícióért,  iTracking (intelligens követés): ne veszítsen szem elől egy fontos részletet sem!

IAE: a mindig tökéletes expozícióért! 

A háttér és előtér megvilágítás változásai tönkretehetik a képeket. Az intelligens Auto Expozíció (iAE) automatikusan beállítja a fényképezőgép expozícióját, hogy minden helyzetben tökéletes képet lehessen készíteni.  A változó fényviszonyokhoz való automatikus igazodással tökéletes előtérfény-kompenzációt és hihetetlen háttérmegvilágítás-kompenzációt biztosít. Az iAE használatával a fókusz expozíciója minden időben tökéletes lesz.

Az iAE része a Bosch tartalom alapú képalkotó technológiájának (CBIT), ami biztosítja a vonatkozó IP képek legjobb minőségét bármikor, bárhol.

iTracking. Ne veszítsen szem elől egy fontos részletet sem!

A videomegfigyelésben általában a mozgásban lévő tárgyak állnak a figyelem középpontjában. Az intelligens követés (iTracking) automatikusan leköveti a mozgó tárgyak útját előre beállított riasztási paraméterek vagy egy kattintás alapján.
Egy vagy több referencia pont közti különbség felismerésével az iTracking folyamatos követést tesz lehetővé. A “capture” dinamikus igazítása biztosítja a megfigyelt tárgyról való legoptimálisabb képrögzítést.

itracking

forrás: bosch

kapcsolódó cikkek:

Bosch AUTODOME IP 7000 HD kamerák: mozgó tárgyak lényeges részleteinek megörökítése 24/7 üzemben
CBIT technológia a Boschnál
IP 4000 – praktikus megoldás a videofelügyelethez

 

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?