Hikvision 4G szolár készlettel szerelt kamera távoli helyek biztonságához

A Hikvision, új 4G napelemkészletet fejlesztett az önálló energiaellátást igénylő, nehezen elérhető megfigyelési helyszínek számára napkollektoros biztonsági kamerájával szerelve.

Forrás: Hikvision

Forrás: Hikvision

A készlet (DS-2XS6A25G0-I / CH20S40) tartalmaz egy 4G kamerát, napelemet, egy elemet és egy konzolt. A rendszer távoli és problémás megtáplálású helyszíneken képes standalone kapcsolt felügyeletet biztosítani pl. mezőgazdasági, állattenyésztési, építési területeken, de pl. alkalmazható erdőtüzek megelőzésére, vadvédelmi célokkal is stb.

Az áramellátás, vagy a hálózat hiánya már nem jelent problémát, mivel a készlet energiát szolgáltat a kamerának a napelemen keresztül, 4G-s elérhetőség mellett. Az Adatok egy kommunikációs állomáson keresztül kerülnek tovább a biztonsági felügyeleti központba, ahol a HikCentral Professional és a HikConnect alkalmazás segítségével válnak kezelhetővé. Ez azt jelenti, hogy a megfigyelés és a menedzsment tevékenységek, például a felvételek élőben történő megtekintése, távolról is elvégezhetők a 4G hálózaton keresztül.

Forrás: Hikvision

Forrás: Hikvision

A készlet kialakítása kedvez a könnyű, egyszemélyes, rúdtávtartóval történő telepítésnek. Az IP67-es védelmi szint ellenállóvá teszi az esővel és az erős széllel szemben is.

Hosszú élettartamra tervezték, érzékeli az energiaszintet és automatikusan beáll az energiatakarékos üzemmódba. Ez azt jelenti, hogy felhős és esős időben, teljes feltöltéssel akár hét napig is képes a folyamatosan működésre.

Paraméterek
  • 40 wattos napelem
  • 20 Ah, beépített újratölthető akkumulátor
  • 2 MP @ 30 kép / mp
  • DarkFighter® gyenge megvilágítású képalkotáshoz
  • 8/4/8 mm objektív opciók
  • 30 m IR távolság
  • Beépített 4G (LTE-TDD / LTE-FDD / TD-SCDMA / EVDO) modul.

Forrás: sourcesecurity.com

Kapcsolódó cikkek: