Miért válasszuk a Hikvision kaputelefont nagy projektek esetén?

Mert modern, innovatív dizájnja révén bármilyen környezetbe beilleszthető. Az egyszerű, érintőképernyős felületének kezelése bárki számára könnyen elsajátítható. A rendszer kiépítése többféle vezetéken történhet: lehet két vezeték, UTP kábel, vagy akár a kettő kombinációjával kialakított hibrid. Így rugalmasan alkalmazható már meglévő vezetékezéshez is. A kültéri egység moduláris felépítésű, ami lehetővé teszi, hogy az egység elemeit saját igényeink szerint állítsuk össze. Egy rendszeren belül maximálisan 512 lakást tudunk kezelni.

Hik_intercom_banner2

Itt az idő, hogy naprakész rendszerünk legyen!

Milyen kiegészítők varázsolhatják egyedivé kaputelefonunkat?
  • Elérhetők kártyaolvasó modulok mind Mifare 13,56 MHz, mind EMID 125 KHz frekvencián, így rugalmasan telepíthetjük kaputelefonunkat meglévő beléptetőrendszerek mellé.
  • Számbillentyűzeten keresztül kóddal történő beengedés is megvalósítható.
  • Egyszerű indikátor modullal LED visszajelzést adhatunk az eszköz állapotáról, miszerint hívás/beszélgetés/zárnyitás van folyamatban.
  • Beépített LCD képernyővel rendelkező hívómodullal is visszajeleztethetjük a státuszokat, ezen felül névjegyzéket is tárolhatunk rajta, így név szerinti becsengetést is megvalósíthatunk.
  • Lehetőség van továbbá fizikális nyomógombokkal is bővíteni kültéri egységünket egészen 43 lakásig, 6 nyomógombos névtábla modulokkal.

2nd-Generation-Intercom_Out-door

A kültéri egység alapját minden esetben egy kamera modul képezi, mely további korszerű tulajdonságokkal rendelkezik: 180° látószögű kamera, mely valós WDR-rel, 2 Mpx felbontással rendelkezik, így teljes szélességében és kiváló minőségben láthatjuk a megfigyelt területet. Két zár kimenete van, így a kiskapu nyitásán felül egy garázskaput, vagy kertkaput is nyithatunk vele, illetve a házhoz vezető út vagy járda megvilágításának kapcsolására is felhasználható.

Igény esetén Hikvision IP kameráinkat is hozzáadhatjuk a beltéri egységhez, így ezen kamerák képeit innen is könnyen elérhetjük.

A fordítottja is igaz: a kültéri egység kamerájának képét is felvehetjük Hikvision rögzítőnkbe, így a kapu előtt történtek is rögzítésre kerülhetnek.

2nd-gen-intercom_banner

Nézzük részleteibe a technikát

DS-KD8003-IME1_1A moduláris kültéri egység UTP kábeles változata elérhető DS-KD8003-IME1 néven.
A moduláris kültéri egységnek létezik kétvezetékes változata is: DS-KD8003-IME2

DS-KH8350-WTE1_1-Beltéri egységek közül elérhető az exkluzív dizájnnal bíró és Red Dot díj nyertes DS-KH8350-WTE1, mely minden lakásnak eleganciát kölcsönöz.

ds-kh6320-wte1Kiváló ár-érték arányú választás a 7” -os LCD kijelzővel szerelt DS-KH6320-WTE1 beltéri egység, mely a család egyik legnépszerűbb tagja – 8 csatornás riasztásbemenettel.

DS-KH8520-WTE1A maximalistáknak pedig bátran ajánlható a 10” -os érintőképernyővel rendelkező DS-KH8520-WTE1 beltéri egység, mely gigantikus méretével tűnik ki a többi közül.

Mindezeken felül, minden beltéri egység mobiltelefonos elérést is biztosít a felhasználó számára, melynek segítségével a világ bármely pontjáról kezelheti kaputelefon rendszerét. A mobil applikációból akkor is tudunk kaput nyitni, ha előtte nem történt becsengetés. Ez azt jelenti, hogy hazaérkezéskor telefonunkat is használhatjuk a kapu kinyitására. A mobil applikáció eseménymemóriával is rendelkezik, így nyomon követhetjük azt is, hogy a becsengetések kezelésre kerültek-e.

Kaputelefon-Hybrid-rendszer_power1

Amennyiben kompakt megoldásokat keresünk akkor érdemes szettben gondolkozni.

DS-KIS603-PEgylakásos, második generációs IP video-kaputelefon szett, IR megvilágítás, zárnyitás, applikációs elérés. DS-KIS603-P
A szett összetevői:
DS-KV6113-WPE1 kültéri egység
DS-KH6320-WTE1 beltéri egység
– 2 db 12 V DC tápegység

DS-KIS602-Egylakásos, moduláris, IP video-kaputelefon szett, IR megvilágítás, 2db zárnyitás, applikációs elérés. Akár több száz lakásig bővíthető. DS-KIS602

DS-KIS604Egylakásos, moduláris, IP video-kaputelefon szett, IR megvilágítás, 2db zárnyitás, applikációs elérés. DS-KIS604 – S Villa szett

DS-KIS702Egylakásos, kétvezetékes, IP video-kaputelefon szett, IR megvilágítás, 2db zárnyitás, applikációs elérés. DS-KIS702
A szett összetevői:
DS-KD8003-IME2 kültéri egység
DS-KH6320-WTE2 beltéri egység
DS-KAD706 disztribútor egység
– 24 V DC DIN sínre szerelhető tápegység

A Hikvision megoldást nyújt egyszerű és komplex rendszerek építésére egyaránt, így minden esetben megfelelő választás.

interior_hikvision

Hozzászólások