Éjszaka is színes a kép a D-Link új HD hálózati kamerájával

A DCS-6315 kicsitől a nagyvállalatokig tökéletes megoldást biztosít számos területen. A DSC-6315 fix dóm kültéri IP-kamera HD felbontással rendelkezik, valamint rendkívül magas fényérzékenységű CMOS képérzékelőt használ, ami kombinálva a WDR képjavítójával még extrém körülmények között is részletgazdag képet ad.

A DCS-6315-ben található CMOS szenzor jóvoltából egészen rossz, éjszakai fényviszonyok között is képes a kamera színes képeket készíteni, e tulajdonságát pedig csak erősíti a fejlesztett zajcsökkentő funkció. A WDR képjavítónak köszönhetően szembefény vagy zavaró megvilágítás (például erős háttérfény, egyenetlen fényviszonyok) mellett is azonosíthatóak maradnak a képen látható tárgyak.

A kamera IR LED megvilágítással rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy teljes sötétségben 15 méteres távolságig zavartalanul láthasson a DCS-6315.  Tovább növeli a sávszélesség hatékonyságát a valós idejű H.264, MPEG-4, valamint MJPEG tömörítés használata. A DCS-6315 egyszerre három párhuzamos videó streamet, valamint rögzítést támogat, így számos területen hatékonyan használható, professzionális kameráról beszélhetünk, amihez az egyszerre akár 32 kamerát egy számítógépről is kezelni képes, ingyenes D-ViewCam szoftver társul.

dcs-6315 kabelA DCS-6315 adatlapja

 Forrás: Aspectis 

Kapcsolódó cikkek:

A legfrissebb hálózati igényekre talált választ a D-Link

Martin Gren, az IP-kamera feltalálója

Kétfiókos hálózati adattároló

D-Link – Aspectis disztribúciós megállapodás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?