A Bosch a kisebb üzlethelyiségek igényeire is megoldást nyújt

A Bosch a felhasználói elvárásokat mindig kiemelt figyelemmel kezelte a biztonságtechnika területén is. Ilyen típusú igény a különféle kisebb üzlethelyiségek védelme, amelyre a cég ár/érték arányos, hatékony megoldásokat kínál, például a könnyen telepíthető, beltéri IP 2000-es és 4000-es kamerákat.

Az üzlethelyiségek, ékszerészetek, pékségek védelme esetén, miközben folyamatos nappali és kielégítő mértékű éjszakai megvilágításra van szükség, felmerül a megfigyelőrendszer távoli elérhetőségének igénye is. Az ilyen típusú alkalmazási területekhez az IP 2000-es, valamint a IP 4000-es Bosch kamerák nagyon kedvező ár/érték arányt biztosítanak. Az IP 2000 és 4000 kamerákat egyaránt beltéri megfigyelésre tervezték, telepítésük pedig könnyedén elvégezhető.

Bosch Flexdome beltéri IP 4000

Bosch Flexdome beltéri IP 4000

A kamerák bit rate-jét, a megfigyelt területen jelentkező mozgás mértékétől függően, 50%-kal képes csökkenteni az intelligens Dynamic Noise Reduction (iDNR), így jelentősen leredukálhatóak a tárolási követelmények. Az IP 2000-es, 4000-es kamerák kombinálása a DIVAR IP 2000 rögzítővel lehetővé teszi, hogy bárhonnan, bármikor elérhető és vezérelhető legyen a rendszer a Dynamic Transcoding technológiának köszönhetően, ezen felül pedig igényektől függően összesen 16 IP kamera felvételének rögzítése is lehetővé válik.

DIVAR IP 2000 rögzítő

DIVAR IP 2000 rögzítő

Forrás: Bosch Security Systems

Kapcsolódó cikkek:

Bosch IP-kamera választó program

Új HD IP-kamera zord viszonyokra is

IP-kamerák kis alkalmazásokhoz dobozos és dóm kivitelben

 

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?