CCTV újdonságok: Mobotix IP-kamerák

A Novosec Security Kft. CCTV-s termékkínálata 2014 első negyedévében új IP-kameracsaláddal bővült. A felső kategóriás IP-szegmensben a német gyártmányú Mobotix kamerák jelentek meg új színfoltként a cég termékpalettáján.

A német Mobotix gyártó kameráit sokrétű felhasználási lehetőség, minőség és időtállóság jellemzi. Valamennyi Mobotix kamera robusztus és könnyen karbantartható, mivel nem tartalmaznak mozgó alkatrészt.

Minőség és időtállóság

A Q25M kódjelű termék elegáns kivitelű, időjárásálló kamera, amely magas felbontású és széles látószögű (teljes 360°) objektívének köszönhetően kiválóan alkalmas épületbejáratok és nagyméretű belső terek megfigyeléséhez. Intelligens mozgásérzékelése révén jelentősen csökkenti a hamis riasztások számát, ugyanakkor a legkisebb mozgást is érzékeli és minden eseményt automatikusan rögzít.

A különc kinézetű M15D sokszínű alkalmazási lehetőségeket kínál. Egyazon kamerába külön nappali és éjszakai, illetve két eltérő látószögű kamera szerelhető az igényeknek megfelelően. Az M15D objektívek látószöge 13°-tól 180°-ig terjedhet, –30°C-tól +60°C-ig időjárásálló.

Novosec CCTV újdonságok: Mobotix IP-kamerák

M15D

Az S15D különleges kialakításának köszönhetően rugalmasan telepíthető szinte bárhova. Mindkét objektív 2–2 méteres vezetékkel csatlakozik a kamera központi egységhez, ezáltal könnyen szerelhető szűk helyre is, 360°-os látószögben, valamint falba- vagy halogén világítás keretébe süllyeszthető. A kamera központi egység – tetszés szerint – falra vagy mennyezetre rögzíthető.

Novosec CCTV újdonságok: Mobotix IP-kamerák

S15D

A Mobotix D15Di-Sec-Pano egy dome házban két nagyfelbontású kamerát egyesít. Az épület sarkára helyezve kiválóan alkalmazható két bejárat egyidejű megfigyelésére. Választható fekete-fehér és színes vagy 2 különböző látószögű objektívvel.

Novosec CCTV újdonságok: Mobotix IP-kamerák

Mobotix D15DI-SEC-PANO

A Mobotix kimagasló érzékenységű 3Mp-es érzékelővel kínálja kameráit, amelyek többségében alapfelszereltség a beépített hangszóró és mikrofon is. A német gyártó saját képtömörítési szabványt vezetett be MxPEG néven, a jobb képminőség érdekében, ennek köszönhetően rendkívül gazdaságosan rögzíti egyaránt a hangot és a képet (MxPEG-ben akár 30fps-os HD-rögzítésre is lehetséges). A kamerák belső MicroSd kártyahellyel rendelkeznek, amelyekben az alap 4 Gb memória 64 Gb-ig bővíthető, ugyanakkor a képfolyamot közvetlenül NAS szerverre vagy PC-re is rögzíthetjük.
A Mobotix minden kamerájához ingyenes szoftvert biztosít, folyamatos és ingyenes frissítéssel.

A Mobotix termékei megvásárolhatók a Novosec Security Kft. szegedi, budapesti és kecskeméti üzleteiben.

Forrás: Novosec

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?