A Panasonic új I-Pro márkanevet vezet be a kameráin

A Panasonic i-Pro Sensing Solutions Co., Ltd. új vállalatként és a Panasonic Biztonsági Rendszerek üzletágának független egységeként kezdte meg működését. 2019 október 1 -vel. Napjainkban a Panasonic új, I-Pro logós biztonsági kameráival jelentkezik az európai piacon, kezdve újonnan piacra dobott beépített AI képességekkel rendelkező technikáival.

A vállalat szerint az I-Pro koncepció a rugalmas biztonsági termékek új korszakát és irányát jelöli, miközben hangsúlyozza a Panasonic bevált márkaértékeit, az innovációt, az arculatot és a termékminőséget megbízhatóságot és tolerálható telepítési költségeket a CCTV piacon.

Forrás: Panasonic Security System

Forrás: Panasonic Security System

A japán I – Pro konszern egyike a piacvezetőknek a biztonsági felügyelet, a kapcsolódó közbiztonsági vonatkozások és az ipari/orvosi megfigyelési alkalmazások területén. Elkötelezettek a minőségi képalkotás, az intelligens képanalitika és az integrációs megoldások mellett.

“A technológiák innovatív használatával kibővítjük képességeinket, hogy – más alkalmazások mellett- napjainkban létfontosságú információkat és intelligenciát nyújtsunk azoknak a szakembereknek, akik a COVID világában életeket védenek” – nyilatkozta Norio Hitsuishi, a globális felügyelet igazgatója Panasonic I-Pro Sensing Solutions Co., Ltd.

Panasonic I-Pro X sorozatú kamerák

Az új I-Pro X-sorozatú biztonsági kamerák a fenti megközelítés szellemében ideálisak lesznek az üzleti és társadalmi intelligens alkalmazások következő generációja számára. A beépített mesterséges intelligencia képességekkel és a nyílt szoftverfejlesztő készlettel a kamera -palettát harmadik féltől származó alkalmazások fejlesztésére tervezték, amelyek az üzleti ügyfelek és egyéb irányú társadalmi igényekhez lesznek igazíthatók.

“A mai gyorsan változó világban proaktívnak kell lennünk biztonsági technológiánkkal, hogy a megelőzésre összpontosítsunk, ahelyett, hogy egyszerűen egy videót használnánk bizonyítékként egy esemény után” – mondta Gerard Figols, a Panasonic Biztonsági Üzletág európai vezetője.

Hozzászólások