IP-kamerák kis alkalmazásokhoz dobozos és dóm kivitelben

 

Professzionális minőségű teljes videofelügyeleti megoldást nyújtanak egyetlen kamerában a Bosch Advantage Line termékcsalád micro 2000 IP és Flexidome micro 2000 IP-kamerái.

 

A micro 2000 IP és a Flexidome micro 2000 IP-kamerák bevezetésével a Bosch hálózati videorendszer-portfóliója újabb termékekkel bővült. A két új IP-kamera alkalmazások széles skálájához nyújt megbízható terméket elérhető áron. A kevesebb zajjal részletesebb képet adó, modern külsejű kamerákat kifejezetten a stabil megvilágítású, belső terekhez fejlesztették.

A kamerák

  • dobozos (micro box) és
  • dóm (micro dome)

kivitelben kaphatók.

 A kiváló konstrukción túl a kamerák a funkciók teljes tárházát is tartalmazzák. A professzionális biztonságtechnika legmodernebb érzékelőit és képfeldolgozó technológiáját kisvállalkozási környezetben alkalmazható videomegfigyeléshez optimalizálták.

Bosch micro 2000 IP-kamera

Mindkét kamera teljes, hálózatba kapcsolt videorendszert alkot:

  • a felvételek távoli tárolása Dropbox alkalmazáson keresztül valósul meg, továbbá
  • az intelligens dinamikus zajcsökkentés (iDNR) technológiának köszönhetően a statikus képek 50 százalékkal kevesebb tárolókapacitást igényelnek, amely kisebb memóriaszükségletet, alacsonyabb sávszélességet és költségcsökkentést eredményez.

 

A kamerákhoz ingyenes szoftver jár: a Bosch Video Client PC szoftvere és Live Viewer alkalmazása segítségével számítógépről vagy internethozzáféréssel rendelkező, hordozható eszközről a rögzített vagy élő videók bárhonnan megtekinthetők.

A micro 2000 IP és Flexidome micro 2000 IP-kamerák ONVIF-kompatibilisek, illetve külső integrálók szoftvereivel és tárolási megoldásaival is kompatibilisek.

A Bosch minőségi garanciája és hároméves cseregaranciája teljes biztonságot nyújt a felhasználónak. A Bosch intelligens kamerákat kínál, amelyek a legmagasabb minőségi és megbízhatósági szabványok betartásával készülnek. A kamerákat könnyű telepíteni, beállítani és üzemeltetni, emellett a minimális szervizigény és az intuitív menüalapú interfészek a költség- és időigényt is minimális szinten tartják. A termékek a Bosch kisebb telepítési helyszínek részére kifejlesztett, költség-teljesítmény értékű Advantage Line termékcsaládjához tartoznak.

„Komplett biztonsági videorendszerben történő felhasználás során a micro 2000 IP és Flexidome micro 2000 IP-kamerák alkalmazások széles köréhez nyújtanak minőségi képeket – tájékoztatott Ian Crosby, a Bosch Security Systems termékmenedzsment osztályának vezetője. – Az új kamerák részletgazdag képpel szolgálnak, emellett ár-érték arányuk is rendkívül kedvező. A kamerákat kis- és közepes méretű rendszerekben, otthoni felhasználásra vagy kiskereskedelmi egységek számára ajánljuk.”

 

A micro 2000 IP és Flexidome micro 2000 IP-kamerák 2013 júniusától kerülnek kereskedelmi forgalomba.

 

Forrás: Bosch Biztonságtechnika

 

 

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?