Új, nagy teljesítményű biometrikus olvasó a Dormakabától

Az arcfelismeréshez és testhőmérséklet méréshez használt 91 60 biometrikus olvasóval a Dormakaba biztonságos, higiénikus hozzáférési megoldást fejlesztett ki az automatizált bejáratokhoz. Az eszköz megbízható arcfelismerést, magas szintű biztonságot biztosít, többféleképpen felszerelhető és könnyen használható.

Forrás: dormakaba

A megoldás különféle lehetőségeket kínál az érintés nélküli hozzáférésre és az időrögzítésre. A biometrikus olvasó támogatja a higiéniai intézkedések betartását magas személyi költségek nélkül. A testhőmérséklet mérésére szolgáló opcionális infravörös termikus érzékelő mellett beépített kamerájával a maszkviselést is ellenőrizni tudja. Az eszköz intelligens algoritmus segítségével biztosítja az arcfelismerést. Tehát hasznosan alkalmazható olyan létesítmények esetén, ahol gyorsan alakulnak ki sorok, vagy olyan helyszíneken, ahol a belépéseket folyamatosan, vagy periodikusan ellenőrizni kell és szükség esetén korlátozni.

A nagy teljesítményű biometrikus olvasó könnyen integrálható épületbiztonsági rendszerekbe, és akár 30 000 felhasználó azonosítását is lehetővé teszi. Modern kialakítású, nagy LCD érintőképernyővel és gyors válaszidővel. Az érintés nélküli kártyák használatát igénylő forgatókönyvek esetén az eszköz több RFID-szabványt is támogat. Alkalmazástól függően lehetőség van a falra szerelhetőségére bel és védett kültéri területen, valamint félmagas érzékelősorompókon is.

Forrás: Dormakaba, Git-Sicherheit

Hozzászólások