Elindult a Suprema BioStation 2a ujjlenyomatos beléptetés vezérlése

A Suprema BioStation A2 a legfejlettebb ujjlenyomat-beléptető- és munkaidő-nyilvántartó terminál, amely a Suprema következő generációs biometrikus technológiáját és biztonsági platformját tartalmazza.

Az AI algoritmus mély tanuláson alapul AI processzorral és NPU-val (Neural Processing Unit) rendelkezik. Javítja az ujjlenyomat-felismerési sebességet az 1,5 GHz-es Quad CPU (processzor) révén, amelyet úgy terveztek, hogy akár 50 000 felhasználót támogasson 1:1 és 100 000 felhasználót 1:N egyeztetés esetén.

Az eszköz egyesíti az új OP5 érzékelő és a továbbfejlesztett Suprema ujjlenyomat-algoritmus előnyeit a kiemelkedő pontosság biztosítása érdekében. A kibővített érzékelési terület új ujjlenyomat-rögzítési és feldolgozási technikák bevezetésével, mint például az adaptív erősítésszabályozás, a torzítás kompenzáció és a zajszűrés lehetővé teszi a BioStation A2 számára, hogy csökkentse a rögzítési hibaarányt különböző környezetekben.

A BioStation 2a számos hitelesítési lehetőséget kínál, beleértve az ujjlenyomatot, az RFID-t és a mobil hozzáférést (BLE/NFC), amelyek célja a felhasználói élmény és a biztonság egyidejű fokozása, valamint egy kibővített USB gazdagép az új funkciókhoz.

Az eszköz úgy bel, mint kültéri felhasználásra is alkalmas, például kis irodákba vagy nagyvállalati épületekbe. Az eszköz a cég szerint -20 ℃ és 60 ℃ közötti üzemi hőmérsékletet bír, hogy zord körülmények között is biztosítva legyen a tartós működés

Forrás: suprema

Kapcsolódó cikkek: