Suprema BioStation 3 arcfelismerő beléptetőrendszer

Az év elején a Suprema piacra dobta új termékét a BioStation 3-at, egy rendkívül fejlett arcfelismerő beléptetőrendszert, fokozott biztonsággal, hatékonysággal és skálázhatósággal.
Nézzük a megoldás újdonságait és előnyeit.

Forrás: suprema

A BioStation 3 a Suprema zászlóshajó BioStation sorozatának legújabb kiadása, az előd FaceStation F2 frissítése, és kifejezetten a COVID utáni korszakra készült, ahol az arcfelismerés és más érintés nélküli technológiák iránti igény minden eddiginél erősebb.

Pontos és gyors arcfelismerés

A BioStation 3 nagy pontosságú és gyors arcfelismeréssel rendelkezik. Ez kritikus fontosságú a végfelhasználó – döntően – vállalatok számára, ahol a rövid időn belüli nagyszámú személy hitelesítése kiemelten fontos. Számukra a BioStation 3 ideális megoldást kínál kiemelkedően jó hamis elfogadási aránnyal és 50 000 1:N architelesítéssel 0,3 másodperc alatt, mindez csúcstechnológiás mesterséges intelligencia, amely egy erős processzoron fut.

Több hitelesítési adat támogatása

A BioStation 3 többféle hitelesítési lehetőséget biztosít, amely támogatja az arcfelismerést, az RFID-kártyákat és a mobil hozzáférést. A Suprema a QR-kódok és vonalkódok támogatását is hozzáadta, így a felhasználók kiválaszthatják a számukra legkényelmesebb hitelesítési adatokat.

Kiberbiztonsági és adatvédelmi funkciók

„A szigorú adatvédelmi előírásoknak, például a GDPR-nak való megfelelés érdekében, a Suprema új arcsablont fejlesztett ki az arcfelismeréshez. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy belépjenek a beléptető rendszerbe, és közvetlenül a saját mobileszközeiken tárolják biometrikus arcprofiljukat. Ezzel a felhasználók teljes mértékben ellenőrizhetik saját azonosítójukat és személyes adataikat. Mivel a biometrikus adatok nem kerülnek tárolásra a cég adatbázisában, a felhasználók biztonságban érzik magukat, ha saját maguk menthetik és kezelhetik biometrikus és személyes adataikat. Ez különösen fontos Európában, ahol a személyes adatok rendkívül érzékeny információnak számítanak” –. nyilatkozta Hanchul Kim, a Suprema vezérigazgatója. „Emellett a BioStation 3 ISO/IEC 27001 tanúsítvánnyal rendelkezik a magánélet és a biometrikus adatok védelme érdekében. Be van ágyazva a Secure Element (SE) elemmel, amely megakadályozza a kibertámadásokat, és elvégezte a behatolásteszt biztonsági ellenőrzéseket is.

Forrás: suprema

Vékony kialakítás, egyszerű telepítés

Tervezési szempontból, bár a BioStation 3 fejlett vállalati funkciókat kínál, kisebb és vékonyabb formájú, amely jól illeszkedik a felhasználói környezethez. „A terminál mérete 47 százalékkal csökkent az előző FaceStation F2 modellhez képest. Míg a BioStation 3 terminálméretei kisebbek, mint a korábbi modellek, ezek tartalmazzák a legtöbb funkciót. Vékony és kompakt kialakításának köszönhetően bármilyen ajtóhoz jól illeszkedik könnyen telepíthető, és jól integrálható más biztonsági rendszerekkel.

Jól méretezhető a vállalati épületek támogatására is. A Wi-Fi és a PoE+ funkciók kevesebb vezetékezést és gyors telepítést tesznek lehetővé” – mondta Kim. „Az egyedi USB-gazdagépek emellett új funkciók, például hőkamerák egyszerű hozzáadását is segítik. A BioStation 3 egyszerűvé teszi a hozzáférés-szabályozást a VoIP Intercom segítségével, amely zökkenőmentes kommunikációt tesz lehetővé minden ajtóval, bárhol és bármikor, valamint az RTSP (Real Time Streaming Protocol) támogatást a videó megfigyeléshez.”

Forrás: Suprema, asmag.com

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások