A Suprema: piacvezető hely a biometrikus olvasók területén

Az Omdia a 2021-es Access Control Database elemzésében jelezte, hogy a Suprema körülbelül 13%-os globális piaci részesedést ért el a biometrikus technológiát használó beléptetőeszközök, például ujjlenyomat- és arcfelismerést használó beléptetőeszközök terén, ezzel megelőzve számos globális biztonsági vállalatot Európában és a Közel-Keleten, de Afrikában is.

Forrás: asmag.com

Az EMEA régióban tapasztalható erős márkaereje alapján a Suprema 2020-ban az első helyre került a biometrikus olvasók globális piaci részesedése tekintetében, Kínát nem számítva – áll az Omdia piaci jelentésében.

A jelentés azt is megjegyezte, hogy 2020-ban több mint 15 millió mobil hitelesítő adatot töltöttek le és hangsúlyozta, hogy az érintés nélküli hozzáférés-ellenőrzési intézkedések gyorsan növekedtek a COVID-19 világjárvány kezdete óta.

A Supremát az A&S Magazine nemzetközi biztonsági kiadvány 2021. márciusi felmérésében is az az első számú márkának választotta mind a beléptető szoftverek mind a mobil beléptetőkártyás megoldások szektorában. A decentralizált azonosítás (DID) és a mobil azonosító kártyák elterjedése okán, világszerte megszaporodtak a COVID-19 világjárványra válaszul kifejlesztett mobil belépőkártyás megoldások, amelyek számos új lehetőséget biztosítanak a hitelesítési módszerek piacán.

“A Suprema 2000-es alapítása óta eltelt 20 év során integrált biztonsági platform szolgáltatóvá nőtte ki magát, amely hardvert és szoftvert egyaránt kínál. Hét tengerentúli fiókkal és 140 partnerével megszilárdította vezető szerepét a globális piacon” – nyilatkozta Hanchul Kim, a Suprema vezérigazgatója.

Forrás: asmag.com

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások