A Biostation 3 Suprema nyerte a Detektor Int. Award első díját

Az AR Media, a biztonsági iparág vezető európai kiadója 2000 óta tart éves díjátadó ünnepségeket. A Suprema először 2009-ben nyert Detektor-díjat, idén pedig összesen hat díjat nyert.

Suprema Biostation 3

Az október 25-i díjátadó ünnepségen, a Skydd 2022 nemzetközi biztonsági kiállításon Stockholmban, Svédországban a Suprema Biostation 3 terminálját a zsűri olyan innovatív beléptető-megoldásként ismert el, amely egyszerre képes jelentősen növelni a biztonságot és a felhasználói kényelmet. „Erőteljes mesterségesintelligencia-motorjával és a mobil funkció egyedi arculatával a Biostation 3 kortárs megoldást kínál a piac számára a biztonságos hitelesítéshez és a felhasználók személyes adatainak védelméhez – ez valóban nyerő koncepció.” – mondta a Detektor International Awards 2022 zsűrije.

Forrás: Detektor Intern.

A Biostation 3 100%-ban érintés nélküli hitelesítési módszereket kínál, beleértve az arcfelismerést, a QR-kódokat és vonalkódokat, a mobil hozzáférési kártyákat és az RFID-kártyákat, amelyek mind igen hasznosak és praktikusak a Covid utáni korszakban. Az okostelefonokhoz hasonló méretű, vékony és kompakt kialakítású – a Biostation 3 mérete 47%-kal csökkent a korábbi modellekhez képest –, könnyen felszerelhető, és bármilyen ajtóhoz vagy épülethez alkalmas, a kis irodáktól a vállalati környezetekig.

A Suprema Biostation 3 a biztonsági iparág első AI processzorával szerelt technológiája ebben a szegmensben NPU-val (Neural Processing Unit) továbbfejlesztve, ami lehetővé teszi a legmagasabb szintű hozzáférés-hitelesítési teljesítmény biztosítását. „Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Biostation 3 technológiai innovációit világszerte elismerték ezzel a díjjal” – mondta Hanchul Kim, a Suprema Inc. vezérigazgatója. “A Biostation 3-mal új, 100%-ban érintés nélküli hozzáférés hitelesítési szabványt fogunk létrehozni a Covid utáni korszakra.”

Kapcsolódó cikkek: