A Detektor Int’l Award díj video megfigyelési kategóriájának a döntősei

Három termékkategóriában (riasztás és észlelés, azonosítás és hozzáférés-vezérlés, video megfigyelés) kilenc terméket jelöltek a tradícionális, magas presztizsü Detektor International Award 2022-re. Október 25-én hirdetik ki az első díj három nyertesét, a többi hat termék pedig Innovációs Díjat kap.

Video megfigyelési kategória

A Detektor International magazin által legjobbnak ítélt termékek a 2022-es videó megfigyelés innovációját és vásárlói előnyeit képviselik. Az Ava Quad és Axis M5000-G kamerák, valamint egy VMS funkció a Smart Video Search VMS funkció.

Forrás: securityworldmarket

Nézzük vázlatosan a döntősöket:

Axis M5000G az Axis Communications -től (Svédország)

Az Axis M5000-G egy PTZ kamera beltéri fejlesztés 400 négyzetméterig hatékony. A három 5 MP-es érzékelővel és a PTZ kamerával 10x optikai zoommal és HDTV 1080p felbontással átfogó áttekintést ad és a képernyőn egyetlen kattintással nagyíthatók a t a részletek.

A kamera a Smart Home Z-Wave platformmal is kompatibilis. Ez azt jelenti, hogy például vezeték nélkül csatlakoztatható például egy PIR érzékelőhöz, amely reagál a helyiségben a jelenlétre és így elindítja a kamerát, amely bekapcsolja a világítást és riasztást küld.

Ava Quad az Ava Security -től (Egyesült Királyság)

Az Ava Quad az első felhő alapú biztonsági kamera, amely több állítható érzékelővel rendelkezik. A zoomobjektívek akár négy különböző terület teljes lefedését biztosítják nagy területeken kül-és beltéren egyaránt.

A kamera négy független 5 MP-es érzékelővel rendelkezik, több expozíciós vonalalapú HDR-képességgel kiváló képminőséget biztosít még a kontrasztos megvilágítású területeken is. A négy érzékelős kamera beágyazott mesterséges intelligencia elemzést, beépített tárhelyet tartalmaz, a rögzítések akár 30 napig is megőrizhetők és zökkenőmentesen integrálható az Ava Aware Cloud VMS rendszerrel.

Intelligens videókeresés az Eagle Eye Networks-től (USA)

A Smart Video Search, az Eagle Eye Cloud VMS olyan funkciója, amely hatékony keresést tesz lehetővé az összes kamerán és minden felügyelt helyen, gyorsan választja ki a kívánt videósorozatot, és zökkenőmentesen osztja meg a szükséges videókat.

Nincs szükség speciális kamerákra, hardverre, vagy helyi telepítésre. Az internetes kereséshez hasonlóan az ügyfelek leírásokat írnak be arról, amit keresnek, például „kék inges férfi”, „hátizsákos személy” vagy „fehér Toyota autó”. Az eredmények dátum, idő, hely, vagy kamera szerint szűrhetők. Az AI a videók közel valós idejű indexelésére szolgál, így a felvétel szinte azonnal kereshetővé válik.

Forrás: Securityworldmarket.

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások