Time-lapse szettel soha nem lesz távol a helyszínektől

Gyakran merül fel igényként a beruházók, üzemeltetők és tulajdonosok részéről az éppen folyamatban lévő építkezési munkálatok vagy az esetleg már elkészült épületek gyors és hatékony megfigyelése. Mindezt természetesen úgy szeretnék felügyelni, hogy ne kelljen naponta a helyszínre látogatni. A Time-Lapse beruházás megfigyelő szettnek és szolgáltatásnak köszönhetően, könnyen nyomon követhetőek az események, történések időben online, személyes jelenlét és időkorlátok nélkül. Sőt, emellett más területeken is kitűnően alkalmazható! Hogy hol? Mutatjuk. 

Sokoldalú alkalmazhatóság

Az építkezések és beruházások felügyelete mellett, számos lehetőség nyílik számos további helyszín különböző színtereinek megfigyelésére is. A Time-Lapse technikával például könnyen készíthető hatásos promóciós videó fesztiválokról és rendezvényekről. Természeti jelenségeket rögzíthetünk, többek között a napfelkeltét, a napnyugtát, vagy esetleg felhők mozgását. Lehetőség van az állat- és növényvilág megfigyelésére is, mint például vadak ,mozgásának nyomon követésére, de emellett mezőgazdasági ellenőrzéseket is végezhetünk. Nem utolsó sorban a katasztrófa- és árvízvédelemben is fontos szerepet játszhat, hiszen segítségével előre jelezhetőek és dokumentálhatóvá válhatnak a jégzajlások árvizek.

Webes alapú online megfigyelés

A time-lapse.hu webes felületre bejelentkezve azonnal megtekinthetőek élőben az éppen aktuális projektek. A „kamerák” menüpontban kiválasztható a kívánt kamera élőképe. Emellett lehetőség van a Time-Lapse videók megtekintésére is, melyek a „Time-Lapses” menüpont „napi videók” részben, havi felbontásban találhatóak. Egy tetszőleges napot kiválasztva megnézhető az aznapi Time-Lapse videó. Az elkészült projekt gyorsított visszanézéséhez, lehetőség van teljes Time-Lapse videó készítésére is.

A folyamat könnyen automatizálható, melyhez csak a képrögzítési időköz megadása szükséges. A felhő alapú képtárolással akár percenkénti képmentés is lehetséges a megfigyelő kameráról. A képarchívum nagy segítséget nyújt a korábban rögzített képek gyors kereséséhez.

Time-Lapse árammal vagy áram nélkül is

Az említett helyszínek külterületi megfigyelésére kompakt megoldás nyújt a GVHungária Kft. Az előszerelt és méretezett kamerás napelemes szettel könnyen megvalósíthatóvá válik a felügyelet. A rendszer szigetüzemű működésének köszönhetően, hálózati tápellátás hiánya esetén is biztosítható a Time-Lapse videók készítése.

Szeretné kipróbálni a Time-Lapse szolgáltatást?

A time-lapse.hu oldalon a GVHungária biztosítja Önnek egy demó verzió kipróbálását az alábbi bejelentkezési adatokkal:

Bejelentkezési oldal: https://time-lapse.hu/login

Felhasználónév (e-mail): demo@time-lapse.hu
Jelszó: timelapse

A Time-Lapse beruházás megfigyelő szettel kapcsolatban teljes körű támogatást nyújt a GVHungária a beszerzéstől kezdve, az összeállításon át, egészen a szett szállításáig. Keressék bizalommal a GVHungária kollégáit az info@gvhungaria.hu e-mail címen, vagy a 06 1 205 3527 telefonszámon!

Forrás: GeoVision Hungária Kft

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások