A Stid új beléptető termékcsaládja mindent egy olvasóba pakol

A francia Stid beléptető cég piacra dobta az Architect Blue termékcsaládot. A fejlesztés kombinált RFID, NFC és Bluetooth olvasó QR Code modullal rendelkezik az összes ideiglenes beléptető alkalmazás egyszerűsítése érdekében és megkönnyíti a bővítmények, frissítések és a technológiai migrációk kezelését.

Forrás: Stid

Forrás: Stid

Az Architect QR Code hozzáférés-vezérlés kényelmet nyújt az alkalmi látogatók számára, és teljes mértékben beépül a szervezet globális biztonságába. Javítja a látogatók kezelésének biztonsági hatékonyságát. A QR Code modul biztosítja a sikeres azonosítást a legváltozatosabb környezeti körülmények között is (erős napfény, visszaverődések stb.). A modul bármilyen meglévő kompatibilis Architect olvasóra felszerelhető.

A több technológiát használó Architect Blue termékcsalád megkönnyíti a bővítmények, frissítések és a technológiai migrációk kezelését.

Többféle formátumban történik a QR-Codok támogatása (1D és 2D-kódok), beleértve a QR Codot, a 128-as kódot, az Aztek és a Datamatrix formátumot. A QR-Codokat a meglévő rendszerek / szoftverek generálhatják és papír formában, vagy közvetlenül az okostelefonon (e-mail, virtuális kártyák stb.) is felhasználhatók.

A készülék támogatja a Bluetooth alkalmazást, az NFC-t. Az okostelefonon a felhasználó kiválaszthatja a preferált azonosítási módot, és biztonságos, gyors hozzáférési lehetőségeket biztosít maga számára. Az új Architect Blue olvasó támogatja a legújabb érintés nélküli Mifare Desfire, EV2 chipeket új adatbiztonsági rendszerekkel: Secure Messaging EV2.

Az Architect sorozatot univerzális kompatibilitással tervezték az összes beléptető rendszerhez.

Forrás: securityworldmarket.com

Hozzászólások