Commend digitális bejárati ajtó

Amennyiben olyan épületet üzemeltet, ahova sok látogató, vendég érkezik, akkor a fogadásuk, irányításuk nem biztos, hogy zökkenőmentesen megy minden alkalommal. A Commend kifejlesztett egy ajtómegoldást, mely nem csupán megkönnyíti a felhasználók dolgát, de az érkezők fogadását, irányítását is elegáns folyamattá alakítja.

Forrás: commend

Ez az a hely, amit keresek? Hol a bejárat? Hogyan érem el, azt, akihez érkeztem? Ehhez hasonló kérdések merülnek fel sokunkban, amikor először járunk egy épületnél.

A Commend digitális bejárati megoldásaival a fenti aggályok eltűnnek és a beléptetés áttekinthető, könnyen kezelhető folyamattá válik.

A cég a felhasználói tapasztalatokat elemezve, számos élethelyzetet megvizsgálva fejlesztette ki a megoldást. A termékcsalád minden igényhez könnyen alakítható legyen szó irodaházról, vagy lakóépületről. A végeredmény, hogy az érkezők könnyedén megtalálják azt, akihez érkeztek és egyetlen gombnyomással felvehetik vele a kapcsolatot.

A rendszer könnyű átláthatósága érdekében testre szabható profilképeket, ikonokat, vagy céglogókat is megjelenít a kijelző, de szintén elérhető a szabadszavas keresőmező is.

Ezen felül az interfész teljesen a megrendelő igényei szerint alakítható. Például, ha egy, az épületben dolgozó személy otthon felejti kulcsát, vagy belépőkártyáját, a felületen megadott titkos PIN kódjával így is be tud lépni az épületbe.

További információk Kreutzer András (+36 30 233 10 30) üzletfejlesztési menedzser

Keresse szaktanácsadó kollégánkat a részletekért, illetve tekintse meg a lenti bemutató videót.

Forrás: www.sbtprotect.hu

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások