A Commend OD modellbeléptető sorozat kiemelkedő eredménye a kültéri, környezeti terhelés teszteken

A kemény szakadó eső folyamatosan zúdul a Commend OD5 és OD10 kültéri intercom érintő kijelzőkre, de azok tovább működnek, mintha mi sem történt volna. Az “eső” egy vízfúvókából érkezik egy tesztállomáson, ahol nemrégiben az OD5 és OD10 kültéri intercom egységeknek a CEN/TR 15601:2012 európai szabvány és a kültéri berendezésekre vonatkozó szigorú amerikai katonai MIL-STD 810 szabvány szerint kellett bizonyítaniuk. A teszt a szeles-esős időben történő terhelhetőséget, működési megbízhatóságot mérte.

Forrás: Commend

Forrás: Commend

Az extrém időjárással szembeni kivételes ellenállóság az összes Commend kültéri intercom állomásra jellemző. Lehet szélsőséges hőmérséklet vagy páratartalom, por vagy korrózió – kialakításuknak köszönhetően, a rendszerek ettől függetlenül tovább működnek a létfontosságú kommunikáció fenntartása érdekében. Az OD5 és OD10 sorozatú érintőkijelzőjű terminálokkal a Commend még tovább emelte a mércét. Egyes folyadékok, mint például a víz cseppjei – különösen, ha a szél hatására némi erővel jutnak a képernyő felületére – utánozhatják az ujjbegy érintését, és hibás működést okozhatnak a beléptető készülékekben. De nem a Commend OD5 és OD10 esetében: ezek a készülékek a kialakításuknál fogva megerősítettek, hogy kivédjék a szél és eső együttes zavaró hatását.

Legjobb eredmény az időjárásálló megbízhatóság terén

Mind az OD5, mind az OD10 megfelelt a Commend magas minőségi követelményeinek, mivel hibátlanul működtek, még az előírt, akár 300 mm/óra esőhozam és 18 m/s szélsebesség mellett is, a sérülés vagy hiba legkisebb jele nélkül. Ez az eredmény és az ezzel járó tanúsítvány valódi, értékes biztosíték a felhasználók számára az egységek megbízható üzemelésével kapcsolatban.

A termékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseikkel keressék bizalommal a forgalmazó SBT Protect Kft munkatársát Kreutzer András üzletfejlesztési menedzsert (Mobil: +36-30/233-1030  andras.kreutzer@sbtprotect.hu)

Forrás: SBT Protect Kft

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások