Az Alcatraz AI bemutatja Rock X beléptetési fejlesztését

Az Alcatraz AI, az érintésmentes beléptetési megoldások világszinten is jelenetős fejlesztője és szállítója Vegasban az ISC West biztonsági kereskedelmi rendezvényen mutatja be a forradalmi Rock X fejlesztését.

A Rock X-szel a vállalat új mércét kíván felállítani a kültéri beléptetés szabályozásában, amely érintésmentes és biztonságos architelesítési technológiát kínál számos alkalmazáshoz.

A fejlesztés a mesterséges intelligencia erejét és a műszaki innovációt használja a külső környezet által támasztott egyedi kihívások kezelésére, átfogó megoldást kínál a külső bejáratok védelmére, fokozott biztonságot és nyugalmat biztosítva a vállalkozások és szervezetek számára A Rock X segítségével, az eddigieknél megbízhatóbban és pontosabban lehet alkalmazni az architelesítést.

Forrás: Alcatraz AI

A Rock X fő jellemzői

Fokozott teljesítmény és alkalmazkodóképesség
A Rock X bármilyen fényviszonyok között hitelesíti a felhasználókat, a teljes sötétségtől az intenzív napfényig, 0 és 120 000 lux közötti tartományban, megbízható hozzáférés-szabályozást biztosítva éjjel-nappal.

Extrém hőmérséklet tolerancia
A -40°C és 66°C (-40°F és 150°F) közötti hőmérséklet tolerancia tartományával a Rock X ellenáll a legzordabb éghajlati viszonyoknak is, minden időjárási körülmény között egyenletes teljesítményt biztosít.

Tartósság és biztonságA víz- és porálló védelemmel (IP66) kiegészítve tejes mértékben működőképes marad még kihívásokkal teli és zord időjárási körülmények között is megbízhatóságot és funkcionalitást biztosít.

Vandálálló kialakítás (IK08)
A Rock X IK08 minősítése lehetővé teszi, hogy ellenálljon a fizikai behatásoknak, stabil biztonságot és rendkívüli tartósságot biztosít.

Fejlett funkcionalitás és integráció

  • IP Intercom (SIP) funkcionalitás mikrofonnal és hangszóróval: A Rock X zökkenőmentesen integrálható a digitális kaputelefon rendszerekkel vagy a SIP protocolt támogató alközpontokkal, megkönnyítve a kényelmes kétirányú kommunikációt a beléptetés mellett.
  • ONVIF kamera kompatibilitás: megfelel az ipari szabvány ONVIF kameraprotokollnak, lehetővé téve a zökkenőmentes integrációt és együttműködést a különböző rendszerekkel.
  • Könnyű integrálhatóság a beléptető rendszerekkel
  • Wiegand és OSDP kompatibilitás: Támogatja a Wiegand és OSDP protokollokat, lehetővé téve az egyszerű integrációt bármely beléptető rendszerrel (ACS), és megkönnyíti a csatlakozást és az együttműködést a meglévő biztonsági infrastruktúrával.
  • Opcionális többkomponensű architektúrával rendelkezik a fokozott biztonság érdekében
  • Biztonságos adattárolás: opcionális bővítőmodullal kombinálható a Rock X a biztonságos adattárolás érdekében, fokozva az adatvédelmet és a hálózat biztonságát, valamint biztosítva a legmagasabb szintű adatvédelmet.

Forrás: Alcatraz AI, securityworldmarket

Kapcsolódó cikkek: