Új érintésmentes és biztonságos RFID olvasó az Axis beléptető rendszerek kiegészítéseként

Az Axis piacra dobta az AXIS A4020-E Readert a biztonságos és zökkenőmentes érintésmentes belépést segítve. Tökéletesen illeszkedjen az Axis hálózati ajtóvezérlőihez és az Axis hitelesítő adataihoz, ez kényelmes és megbízható kiegészítője minden Axis beléptető rendszernek.

Forrás: axis communications

Forrás: axis communications

A sokoldalúan rögzíthető rugalmas olvasó tökéletesen illeszkedik a szűk helyekre és az ajtókeretbe. IP65, NEMA 4X és IK07 besorolású, ideális a zord környezetben való használatra beltéren és kültéren egyaránt. Ezenkívül szabotázsérzékelést és beépített kiberbiztonsági funkciókat kínál az illetéktelen hozzáférés megakadályozására és a rendszer védelmére.

Főbb jellemzők:
  • Tökéletesen illeszkedik az Axis ajtóvezérlőkhöz és a hitelesítő adatokhoz
  • A legtöbb RFID -kártya támogatása 13,56 MHz -en
  • IP65, IK07 besorolás a zord környezetben való használatra
  • EAL6+ minősített biztonságos elem a nagyobb védelemért
  • Mullion-mount kialakítás az egyszerű telepítéshez

Az AXIS A4020-E Reader speciális rendszerkövetelményeknek való megfelelésre tervezett intelligens olvasó támogatja a legtöbb intelligens RFID kártya szabványt, 13,56 MHz -es hitelesítési technológiákkal. Továbbá támogatja a nyílt felügyelt eszközprotokollt (OSDP) és a biztonságos csatornaprotokollt (SCP), amelyek lehetővé teszik a biztonságos kommunikációt és kapcsolatokat.

Forrás: axis communications

Hozzászólások