Megjelent a SiS szoftver új, 2.4-es verziója

A terveknek megfelelően megjelent a SiS 2.4-es verziója. A kiadott egyre újabb SIS beléptető szoftver verziói mindig egy nagyobb ugrást jelentenek a fejlesztésben és megahatározott időközönként jelennek meg. A felhasználók, akik belépnek a szoftverkövetési rendszerbe, azonnal hozzájuthatnak a legújabb kiadáshoz és használhatják az újdonságokat.

SiSConnect interface

Külső rendszerekből elérhetőek a beléptető rendszer funkciói szabványos REST API protokollon keresztül, integrációs lehetőséget biztosítva a fejlesztő partnereknek.

Firmware frissítési felület

A SiS szoftverből is biztosított ezentúl a vezérlők és modulok beépített programjainak frissítése. Így kényelmesen, akár csoportosan is naprakészre hozhatók a vezérlők anélkül, hogy további segédprogramokat és felületeket kellene használni.

Kamera nézet

Egyszerűbb telepítés a beépített VLC könyvtár használatával. A megjelent új funkciók – térképlapra és eseménymonitorra ugrás, kamera események megjelenítése és idődiagram kibővített beállításai – segítségével még komfortosabbá vált a kamerák kezelése.

További funkciók:

 • Személyi igazolvány kezelés
  Személyi igazolvány elektronikus részének olvasásra eddig is volt lehetőség dolgozói beléptetésnél, de a továbbiakban már vendégkártya kiadásnál és kulcsszekrény hozzáférésre is használható. A chipből okmányszkennerrel kiolvasott személyes adatokkal növelhető a pontosság és az adatbiztonság.
 • HID Origo – SIS adatszinkron
  A funkció lehetőséget ad a HID Origo-ban felvett személyek és kártyák betöltésére a SIS adatbázisába. Így a HID mobiltelefonos azonosítók szinkronizálása a két rendszer közt könnyedén megtehető.
 • SC-1000 rekeszes tároló
  Az új Postafiók üzemmóddal lehetőség van akár 250 postafiókos szekrény vezérlésére, kezelésére. Lehetőség nyílik egy bármilyen elektronikusan vezérelhető zárral felszerelt szekrény bevonására a jogosultságkezelésbe.
 • Automatikus tűzlista
  A tűzlista opció is új funkcióval bővült: vészállapot esetén az előre beállított paraméterek alapján a tűzlista automatikusan nyomtatásra kerül.

További információk a terméklapról: SiS 2.4 terméklap (pdf, 10.6 MB)

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások