Szoftverkövetés a SEAWING SIS legújabb verzióira

A hazai beléptetőrendszer fejlesztés éllovasának a SEAWING Kft-nek SIS 2.0 és az idén bevezetésre kerülő 2.1 korszerű beléptető szoftver fejlesztéseiről már korábbi cikkeinkben is beszámoltunk. A cég jelen közleménye a használhatóság hosszútávú biztonságát szolgálja. A szerk.

Csak a legújabb szoftver verzió használatával garantálható, a megjelenő operációs rendszerekkel a kompatibilitás és a legmagasabb szintű IT biztonság.

Bővítések és fejlesztések esetén is csak a szoftverkövetéssel rendelkező partnerek lehetnek biztosak, abban, hogy a rendszerükhez hozzáilleszthető a megjelenő hardver vagy szoftver komponens. Támogatás is rövidebb határidővel és pontosabban nyújtható, ha az ügyfél szoftverkövetéssel rendelkezik, mert így csak a legújabb verziót kell a kollégáknak vizsgálni, nem kell a régebbiekben keresni az adott funkció elérhetőségét.

szoftverkovetés-seawing

Szoftverkövetés

Műszaki előnyök
Hozzáférés a Legújabb javításokhoz, funkciókhoz

A biztonsági rendszer naprakészen tartható és elérhetőek a legújabban fejlesztett funkciók. Hozzáférés, a megjelenő fő és alverziókhoz. A legújabb verzió használatával biztosíthatjuk, hogy az újonnan megjelenő hardverekkel is kompatibilis lesz a rendszerünk.

IT biztonság

A biztonsági rendszer szoftvere is része az IT rendszernek, amelyeket rendszeres támadások érnek jó és rossz szándékú hackerek által. A szoftverkövetés biztosítja a rendszer IT biztonságot fokozó frissítéseit az adatok védelmének érdekében.

Segítségnyújtás

A szoftverkövetéssel rendelkező partnerek elsőbbséget élveznek. így a legújabb verziót használók bejelentéseire gyorsabban lehet megoldást találni azáltal, hogy nem kell a régi verziókat vizsgálni.

Befektetés védelem

A szoftver esetében a követéssel garantálható a befektetés védelme és a gyorsan változó környezetben biztosítható a lehetőség a hosszú távú problémamentes üzemeltetésre

Gazdasági előnyök
Hatékonyság

A szoftverkövetéssel és a rendszeres frissítésekkel biztosítható és megelőzhető a nem kívánt üzemeltetési probléma, így a kollégák a feladatukra koncentrálhatnak és azt a lehető leggyorsabban tudják végrehajtani.

Kiszámíthatóság

Éves rendszeres költség, amellyel lehet tervezni, nincs szükség eseti díjak fizetésére

Gazdaságosság

Az előre fizetett rendszeres díj költséghatékonyabb megoldás, mint az alkalmanként végzett hibaelhárítás vagy teljes verziófrissítés díja lehet

Fejleszthetőség

A szoftverkövetés feltétele a személyre szabott funkciók fejlesztésének

seawing-sis m.

További információk: seawing.eu

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások