Az IDEMIA új MorphoWave érintés nélküli ujjlenyomat szkennerekkel jelentkezik

Az amerikai IDEMIA, a digitális identitás azonosítás globális piacvezető vállalatainak egyike. A cég 2016-ba dobta piacra MorphoWave érintés nélküli ujjlenyomat olvasó termináljait, amelyek napjainkra – többgenerációs fejlesztések mellett – már több mint 15 000 kapuval működnek világszerte és optimális megoldások a jelentős áteresztés igényű létesítményekben, munkahelyeken.

A MorphoWave a felhasználók gyors és egyszerű érintésmentes kézmozdulatával, vesz le adott személytől négy ujjlenyomatot kevesebb mint egy másodperc alatt 3D-ben szkennelve az identitás ellenőrzéshez.

2022-ben két új verzió válik elérhetővé világszerte.

A MorphoWave XP X-tended Performance 20 százalékos teljesítménynövekedést biztosít az előző generációhoz képest, amely a legújabb NIST-rangsor szerint a világ egyik legjobbja. Igényes telepítéseket tesz lehetővé percenként akár 60 felhasználóval és akár 100 000 es fogadási teljesítménnyel felhasználói rekorddal. Nagy színes kijelzője ideális a márka testreszabásához és a felhasználói interakcióhoz, valamint az idő- és jelenlét-kezeléshez.

A MorphoWave SP Simplified Profile fejlesztést, a cég kisebb létesítmények és alacsonyabb áteresztés igényű vállalatok számára kínálja, percenként akár 40 felhasználóval és akár 10 000-es fogadási teljesítménnyel.

Forrás: idemiea.com

Mindkét változat kihasználja a Compact „plug & play” funkcióit, beleértve a szoftverintegrációkat 20 vezető beléptető platformmal, valamint a vezető kapuk/forgóvillák gyártóival való fizikai integrációt az egyszerűbb és költséghatékonyabb telepítés érdekében.

A MorphoWave SP-t és XP-t az IDEMIA standon (S2-G32) mutatják be az Intersec 2022 dubai szakkiállításon január 16-tól 18-ig, és január folyamán kereskedelmi forgalomba is kerülhetnek a szokásos IDEMIA partnerhálózaton keresztül.

Forrás. idemia.com, asmag.com

Hozzászólások