Láz esetén az ajtók zárva maradnak: Primion beléptetés Corona időkben

A Primion fejlesztése a COVID elleni védekezésben annyiban mindenképpen újdonságnak tekinthető, hogy a lázas állapot hőkamerás detektálása esetén automatikusan a beléptetést is blokkolja. A hozzáférési engedélyt szabályozó testhőmérsékleti küszöböt egyénileg beállíthatjuk.

Forrás: Primion

Forrás: Primion

Primion psm2200 veszélykezelő rendszer

A korábban meghatározott testhőmérséklet automatikus mérése során a Primion psm2200 veszélykezelő rendszer egyértelműen megmutatja, hogy az érkezők a mérés során meghaladják e a megadott küszöbértéket. A rögzített kamera képe zöld vagy vörös színben világít a képernyőn . Ha a szín vörös, akkor az érintett személy számára biztosított összes hozzáférési jog automatikusan blokkolódik az épületben (külső látogató esetén persze maga a belépés lehetősége is záródik).

A kamera rögzítési helyén a helyzetet élő képernyőn keresztül is nyomon lehet követni. A biztonsági személyzet manuálisan is aktiválhatja a hozzáférési lehetőségeket, feltéve, hogy ezt az opciót korábban egy munkafolyamat meghatározta. A munkafolyamat lehetővé teszi az akut helyzet optimális kiértékelését is. Az összes kapcsolódó info, például a kamerakép, üzenet, és szükség esetén az épület grafikus ábrázolása is a belépési pontokkal, a képernyőn azonnal megjelenik.

A grafikus ábrázolásnak akkor van értelme, ha több hozzáférési pont van telepítve a testhőmérséklet méréséhez. Ez megkönnyíti a hozzáférési engedélyek zónakezelését is. Az összes folyamat egyértelműen naplós formában dokumentálható és rendelkezésre áll további értékelésekhez.

Az intelligens rendszer nyilván a járványt követő időkre is számos lehetőséget kínál.

Forrás: Primion

Forrás: Primion

Forrás: git-sicherheit.de, primion.de

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások