Érintés nélküli beléptetési és első tájékoztatórendszer gyógyszertárak és kiskereskedők számára

Németországban a gyógyszertárakba a járvány okán előírt távolságszabályok betartása érdekében az Apostore fejlesztett egy „digitális komornyikot”. A digitális oszlop feladata az érintés nélküli belépés-vezérlés és a várakozás alatti tájékoztató kommunikáció. Az alkalmazott szoftverek és az integrált érintőképernyők szükség esetén lehetővé teszik az ügyfelek önálló információs portáljának használatát is.

Az Apostore Digital Butler segítségével a gyógyszertárak érintkezés nélkül végrehajthatják a hozzáférés-ellenőrzést Git - Sicherheit

Az Apostore Digital Butler segítségével a gyógyszertárak érintkezés nélkül végrehajthatják a hozzáférés-ellenőrzést
Git – Sicherheit

Csak korlátozott számú ember tartózkodhat egyenlőre a belátható jövőben az üzletekben. “A gyógyszertárak és más kiskereskedők kénytelenek érvényesíteni a belépési korlátozásokat” – nyilatkozta Christopher Thielen, az Apostore vezérigazgatója. Ennek eredményeként jelentősek a sorban állások a nyilvános terekben, a várakozási helyzetek növelik a stressz potenciált. Az az információhiány gyakran katalizálja a feszültségeket.

Első vevői kapcsolatfelvétel

A digitális komornyik (Digital Butler) a gyógyszertárak és kiskereskedők számára megoldást kínál az első vevői kapcsolatfelvételre kommunikációra.

Jelzések és biztonsági előírások

A digitális komornyik egy multi-rendszer, amely érintésmentes beléptetési kontrollokhoz, valamint az ügyfelek öninformációjához használható. A jelző- és biztonsági utasítások közérthetők és korrekt, átlátható folyamatot biztosítanak az ügyfélkapcsolatok indítása számára. “Az információ lerövidíti a várakozási időket” – nyilatkozta Thielen. Ily módon a várakozóknak konkrét információkat lehet kapni a szolgáltatásokról és a promóciókról. A megjelenített tartalom vezérelhető a kézi értékesítési pulton vagy mobil eszközökön keresztül az ügyféláramlás szabályozására.

Forrás: Git-Sicherheit

Forrás: Git-Sicherheit

Önálló tájékozódás és szolgáltatás

Szükség esetén a rúd felhasználható az ügyfelek önálló informálódására is. Mivel saját LTE útválasztója van, ez a WLAN hálózatokon kívül is lehetséges. Az ügyfelek a helyüktől függetlenül használhatják a digitális szolgáltatásokat, vagy böngészhetnek a termékkatalógusokban. A rúd alapkivitelben érintőképernyővel van felszerelve.

Az előre telepített szoftverrel a kibővített funkciók utólag is könnyen aktiválhatók. A rendszer az Adcommander szoftverével működik és várhatóak további kiegészítők is, tehát hamarosan lehetősége nyílik érzékelő által vezérelt beléptetésvezérlésre.

Forrás: git-sicherheit.de

Hozzászólások