A Wanzl komplex beléptető megoldása a COVID periódusában

A Wanzl a retail infrastruktúra piacvezető szolgáltatója a Bau online portálon mutatta be intelligens hozzáférési rendszereit a hatékony fertőzésvédelmet elősegítve, az épületekbe (üzletekbe) történő beléptetés kapcsán.

Forrás: wanzl.com

Forrás: wanzl.com

Egységes szerelés

2021-ben a BAU szakkiállítás első alkalommal mutatja be digitális platformként a legújabb építészeti megoldásokat, anyagokat és a rendszereket kizárólag online formában. A Wanzl Access Solutions a biztonságos beléptető rendszerek szakértőjeként is részt vesz a felületen.

“Védje az érzékeny területeket – a higiénia belépéssel kezdődik” – a mottója a gyártó online kiállításának.

A Covid-19 járvány megmutatta, hogy infrastrukturális intézkedéseket kell hozni a mindennapi életben a lehető legmagasabb foku védelem biztosítása érdekében. Ezt segítve a vállalat érintés nélküli hitelesítő megoldással módosította a Galaxy Gate beléptető kapuk (zsilipek) hozzáférési zárját.

A belépési engedély testhőmérséklet-kontrollal, arcleolvasással és fertőtlenítő adagoló használatával párosul. Ha a testhőmérséklet túl magas, nem viselnek maszkot, vagy a kezeket nem fertőtlenítették, a kapuk zárva maradnak. A kiegészítők gyorsan és egyszerűen integrálhatók – szerelhetők a meglévő beléptető kapukra, rendszerekbe. Ily módon a gyártó hatékonyan támogatja partnereit a fertőzések elleni védekezésben.

Forrás: wanzl.com

Forrás: wanzl.com

Forrás: wanzl.com

Hozzászólások